El Far de la Badia de Roses

Baixar Badia Roses - Alt Empordà
Resum de l'Excursió
Excursions Culturals / 1 dia
Hora de sortida:
08:00
Data
Ds 01 maig 2021
Durada
1 dia
Tipus d'excursió
Art | Història | Paisatges
Transport
Autocar
Preu Total
33€
Excursió Programada
Sobre l'Excursió
El Far de la Badia de Roses
Resum de l'excursió
 • Dates:

  Dissabte, 1 de maig de 2021

 • Hora de sortida:

  08:00

 • Durada

  1 dia

 • Tipus d'excursió:

  Art | Història | Paisatges

 • Transport:

  Autocar

 • Preu Total:

  33€

 • Excursió Programada

Excursió Cultural – Sortida del Centre a les 8,00 h en autocar, amb les parades habituals.

En aquesta sortida ens dirigirem cap a la comarca de l’Alt Empordà per descobrir el patrimoni artístic i paisatgístic que ens ofereixen alguns dels seus municipis.

Al matí visitarem la vila històrica de Castelló d’Empúries. Recorrerem la Vila Comtal amb els vestigis de la seva capitalitat medieval: carrers estrets, les muralles, el Call Jueu, la impressionant Basílica de Santa Maria reconeguda com a Bé Cultural d’Interès Nacional, etc. A la vora podrem veure l’agregat turístic d’Empuriabrava, conegut com la Venècia catalana pels seus atractius canals i llacunes.


Un cop acabada la visita, anirem a Roses on podrem dinar lliurement i veure el seu bonic passeig marítim i el port de pescadors. A la tarda farem una passejada pel camí de ronda litoral que des del peu del Puig-Rom i la zona del Castell de la Trinitat, passa pel Far de Roses de 1864 i arriba fins Cala Canyelles. Forma part del Parc Natural del Cap de Creus. Així podrem gaudir de les vistes panoràmiques de la magnífica Badia de Roses, joia de la Costa Brava i qualificada com una de les més boniques del Mediterrani, amb les perspectives de fons del Canigó. Al capvespre retorn a Barcelona, amb arribada prevista a les 20,30-21 h aprox.


Notes: Al migdia temps lliure a Roses per dinar, passejar, etc … Podeu portar-vos el dinar de casa o reservar algún restaurant. Cal dur un calçat còmode per fer la passejada de la tarda.


 

*COVID 19 – AVIS IMPORTANT: En les sortides i activitats que realitzem establim unes mesures de seguretat seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries, i les normatives vigents fins a nou avís.

Normes generals:

– Els guies utilitzaran mascareta, i els medis adients possibles en cada cas per facilitar l’escolta de les explicacions i les mesures de distanciament adequades.

– En el cas de les sortides en autocar, es reduirà el nombre de participants per adequar-se a la normativa que hi hagi en cada moment en relació a l’ocupació dels medis de transport.

– Els autocars estaran sempre desinfectats abans de les excursions i disposaran de gel hidroalcohòlic homologat per l’ús dels clients.

– En les excursions i sortides es deixarà temps lliure per esmorzar i dinar, prioritzant els menjars de pícnic. Es recomana dur aigua a totes les sortides, així com l’esmorzar i el dinar de casa, per evitar les aglomeracions en bars i restaurants. Si es vol menjar en un restaurant, es recomana reservar prèviament.

– En les visites culturals, passejades i sortides urbanes aquestes seran especialment per espais oberts i en grups reduïts. La durada dels recorreguts es pot modificar o disminuir a fi de poder oferir més comoditat en la seva realització.


També hi haurà unes mesures d’obligat compliment pels assistents:

– Ús de mascareta durant tota la durada de l’activitat.
– Mantenir 1,5 metres de distància mínim entre els participants.
– Es recomana l’ús de gel hidroalcohòlic desinfectant homologat.
– Seguir en tot moment les indicacions dels Guies i Professors durant el transcurs de l’activitat.

La durada i protocol d’actuació d’aquestes mesures de seguretat pel COVID19 estaran subjectes als canvis i actualitzacions que es poguessin aplicar en futures revisions de la normativa oficial aprovada per les autoritats sanitàries competents.


 

 

Castelló d'Empúries