Castelló d’Empúries i el Camí de Ronda de Roses

Baixar El Riu Muga a Castelló d'Empúries i la Platja de Roses
Resum de l'Excursió
Sobre l'Excursió
Castelló d’Empúries i el Camí de Ronda de Roses
Excursió no programada

Diumenge 23 febrer 2020

Sortida del Centre a les 8,00 h en autocar, amb les parades habituals.


En aquesta sortida ens dirigirem cap a la comarca de l’Alt Empordà per descobrir el patrimoni arquitectònic, artístic i paisatgístic que ens ofereixen alguns dels seus municipis.

Al matí visitarem la vila històrica de Castelló d’Empúries, que té l’agregat turístic d’Empuriabrava conegut com la Venècia catalana. Recorrerem la Vila Comtal amb els vestigis de la seva capitalitat medieval: carrers estrets, les muralles, el Call Jueu, la impressionant Basílica de Santa Maria reconeguda com a Bé Cultural d’Interès Nacional, etc.


Un cop acabada la visita, anirem cap a Roses i a la tarda farem un passeig pel camí de ronda litoral que des del peu del Puig-Rom i la zona del Castell de la Trinitat, arriba fins Cala Canyelles i que forma part del Parc Natural del Cap de Creus. Així podrem gaudir de les vistes panoràmiques de la magnífica Badia de Roses, joia de la Costa Brava i qualificada com una de les més boniques del Mediterrani.


Notes: Al migdia, temps lliure a Roses per dinar. Cal dur un calçat còmode per fer la passejada. Possible entrada a Castelló d’Empúries a pagar el dia de la visita, amb preu de grup.

Castelló d'Empúries