Castell d’Aro – S’Agaró – Sant Feliu

Baixar s'agaró - costa brava - cami ronda
Resum de l'Excursió
Excursions Culturals / 1 dia
Excursió no programada
  • Aquesta excursió no està programat en aquests moments si estàs interessat contacta’ns.

    Contacta'ns
Sobre l'Excursió
Castell d’Aro – S’Agaró – Sant Feliu
Excursió no programada
  • Aquesta excursió no està programat en aquests moments si estàs interessat contacta’ns.

    Contacta'ns

Diumenge 3 febrer 2019 – Sortida autocar 8 h.

Una excursió que us recomanem, ja que anirem a la Costa Brava i el Baix Empordà en ple hivern, en un moment de tranquil·litat i sense aglomeracions, quan es pot gaudir millor dels seus atractius paisatges i del contrast entre els boscos de pins i la serenor de la Mar Mediterrània.

En primer lloc, anirem a Tordera, on farem una parada per esmorzar i poder visitar el seu emblemàtic mercat centenari.

Tot seguit anirem al petit nucli medieval de Castell d’Aro, situat a la Vall d’Aro, entre Sant Feliu de Guíxols i Palamós. La població, declarada conjunt històric i artístic, conserva carrerons estrets amb cases dels segles XV al XVIII i els edificis del pintoresc Castell de Benedormiens i l’Església de Santa Cristina. Veurem exteriorment aquest castell, que conserva les parts més antigues  d’època medieval (segles XII-XIII) a la part est, adossada a l’església. Hi destaca el gran portal de mig punt adovellat, el mur amb espitlleres estretes …

Tot seguit anirem a Sant Feliu de Guíxols, on deixarem temps lliure per dinar. A Sant Feliu, hi destaca la Porta Ferrada, considerada l’element monumental més important del municipi i que dóna nom al seu popular festival de música.

A la tarda farem un agradable passeig pel Camí de Ronda de la luxosa urbanització de S’Agaró, i gaudirem de les perspectives de la Costa Brava retallada pels penya-segats i els pins. S’Agaró va ser plantejada com una ciutat residencial noucentista, on hi ressalta el famós Hostal de la Gavina.

NOTES: Al migdia, temps lliure a Sant Feliu de Guíxols per dinar, passejar pel Passeig Marítim …

porta ferrada - sant feliu guixols