Tornar Reservar
PDF
Camprodon al Pirineu

Camprodon i Molló, paisatges i art romànic al Pirineu – 8/01/23 – 8h

El gran patrimoni cultural i natural de la comarca del Ripollès

Camprodon i Molló, paisatges i art romànic al Pirineu – 8/01/23 – 8h

Camprodon i Molló, paisatges i art romànic al Pirineu – 8/01/23 – 8h

El gran patrimoni cultural i natural de la comarca del Ripollès
Excursions Culturals
Art Història Paisatges
Activitat Club Cultural. No ets soci?
 • image description Dates del viatge

  Diumenge, 08 gener 2023

 • image description Durada

  1 dia

 • image description Hora de sortida

  08:00

 • image description Transport

  Autocar

 • image description Preu socis

  32€

 • image description No socis

  +12€

 • image description Ocupació

  Inscripcions obertes

 • image description Lloc de trobada

  Sortida en autocar des del Centre Europeu (Diagonal – Muntaner) amb les parades habituals.

 • image description Què trobarem

  En aquesta meravellosa sortida gaudirem dels atractius paisatges del Pirineu a Camprodon, Llanars i Molló i descobrirem diversos monuments del patrimoni romànic del Ripollès.

Resum del viatge

Excursions Culturals

1 dia

Camprodon al Pirineu
Excursions Culturals | Activitat Club Cultural.

Camprodon i Molló, paisatges i art romànic al Pirineu – 8/01/23 – 8h

El gran patrimoni cultural i natural de la comarca del Ripollès

En aquesta meravellosa sortida gaudirem dels atractius paisatges del Pirineu a Camprodon, Llanars i Molló i descobrirem diversos monuments del patrimoni romànic del Ripollès.

Lloc de trobada:

Sortida en autocar des del Centre Europeu (Diagonal – Muntaner) amb les parades habituals.

 • Dia de sortida

  Diumenge, 08 gener 2023
 • Hora de sortida

  08:00
 • Transport

  Autocar
 • Preu socis

  32€
Destacats de l'Activitat
Itinerari
Preu i condicions
Info pràctica
Horaris i Punt de Trobada
Dades tècniques
Altres dates

En aquesta sortida anem al Pirineu oriental català per conèixer les encisadores poblacions de Camprodon, Llanars i Molló. Us esperem per fer un petit tast de l’art romànic tan valuós del Ripollès, i gaudir de l’entorn dels magnífics paisatges nevats del Pirineu!

Apuntat abans que sigui tard !   … I no t’oblidis de donar un cop d’ull a les altres pestanyes per estar ben preparat per aquesta sortida.


 

Paisatges del Pirineu a Camprodon

Sortida cultural a Camprodon, Llanars i Molló, paisatges i art romànic al Pirineu


Descripció: A Catalunya tenim la sort de poder contemplar un munt de patrimoni romànic: petites ermites, basíliques, campanars, etc. disseminades per tot el territori. Una de les comarques amb més potencial és el Ripollès amb més de 98 monuments repartits pels diferents municipis, en una de les concentracions més grans d’art romànic de tota Europa. En aquesta sortida podrem gaudir i descobrir part d’aquest patrimoni voltant per diversos pobles. Destaca Camprodon amb el seu emblemàtic pont o la magnífica església de l’antic monestir de Sant Pere del segle XII.

 

En la nostra ruta d’avui visitaren també Llanars i Molló, petits pobles que presumeixen de tenir algunes de les esglésies parroquials més antigues de la comarca, amb el bonic rerefons de les muntanyes nevades del Pirineu. Al nucli de Llanars trobem Sant Esteve, amb un curiós campanar piramidal damunt la façana i una portalada amb dues columnes per banda i un interessant treball de forja a la porta. A Molló, ens trobarem un bonic poble amb cases de pedra, dominant un turó, i l’espectacular església romànica de Santa Cecília, d’on hi destaca el seu campanar de torre llombard. Després d’aquestes interessants visites, al capvespre retornarem a Barcelona amb arribada prevista cap a les 20 h aprox.


Nota: Al migdia deixarem temps lliure a Camprodon per dinar. Podeu reservar algun restaurant de la població o portar el dinar de picnic.

La Vall de Camprodon
Camprodon-st pere
Detalls del preu
El preu inclou
 • Organització, Explicacions i Guiatge pels Professors del Centre Europeu.
 • Transport en Autocar.
 • Assegurança d’Atenció Mèdica.

 


El preu NO inclou
 • El dinar de migdia. Donarem temps lliure a Camprodon, pots reservar algun restaurant de la població o portar el dinar de picnic.
Condicions Generals

Les condicions són les reglamentàriament vigents segons la normativa de viatges combinats de la Generalitat de Catalunya. La inscripció, ja sigui personal, per internet, per telèfon o per altres mitjans, implica la plena acceptació de tots i cadascun dels apartats daquesta informació i dels programes detallats i normatives de cada viatge o sortida. que podeu consultar en aquest enllaç totes les Condicions Generals de Reserva.

Mètode de Pagament

Per poder garantir la plaça, un cop confirmada la reserva, cal fer després el pagament corresponent de l’excursió o sortida o la bestreta d’un viatge. No es poden guardar places d’excursions i viatges, si no s’ha fet el pagament corresponent.

A les Excursions d’1 dia amb autocar, una vegada efectuada la inscripció i confirmada, es procedirà, a continuació, a pagar la totalitat de l’import de l’excursió en un termini màxim de 4 dies. Aquest import sempre haurà d’estar pagat abans de la sortida.

Als Viatges de 2 o més dies de durada, que inclouen hotels, cal fer una bestreta o pagament a compte de reserva (que indica a cada programa) també en el termini màxim de 4 dies després de la inscripció. La resta del pagament s’ha de fer, com a màxim, fins a la data límit indicada a cada programa. Les places reservades i no pagades en els terminis indicats seran anul·lades.

Assegurança de Viatge

Assegurança de viatge

En tots els nostres viatges de més d´un dia, caps de setmana i ponts, hem inclòs en el preu una assegurança de viatge que cobreix l´assistència mèdica i altres possibles incidències produïdes DURANT un viatge. Per això, no cal tenir cap preocupació sobre això. Es pot demanar més informació sobre aquesta pòlissa a les nostres oficines. Aquesta assegurança NO INCLOU les despeses de cancel·lació produïdes ABANS de la sortida, sigui quina sigui la causa. D’altra banda, recomanem portar a tots els viatges per Europa, la Targeta Sanitària Europea, que emet la Seguretat Social i que es pot demanar a l’INSS, personalment o per Internet.

Assegurança opcional de Cancel·lació

Per evitar qualsevol incidència ABANS d’un viatge, recomanem contractar una assegurança de cancel·lació que cobreix una malaltia greu imprevista (no preexistent), accident personal, hospitalització, mort familiar o incidència, produïts abans de la sortida, d’acord amb les condicions de la pòlissa . La contractació d’aquesta assegurança opcional es pot fer a les nostres oficines, haurà de pagar-la al moment de fer la reserva del viatge (i no posteriorment). En cas de contractació, el Centre Europeu és només una figura intermediària en la contractació d’assegurances de cancel·lació, i la relació contractual és entre l’empresa asseguradora i la persona participant en el viatge. Alternativament també podeu contractar una assegurança de cancel·lació directament a una corredoria d’assegurances, o directament a l’asseguradora de la vostra elecció.

Cal dur un vestuari i calçat còmode, que abrigui i sigui antilliscant per si de cas hi hagués neu a la vila de Camprodon i els seus voltants, tema que per qüestions del clima no es pot garantir i que cada any pot variar. Tot i això, és època d’hivern i molt probablement els cims dels Pirineus estaran nevats i es podran veure durant l’excursió.

Sortida en autocar des del Centre Europeu (Diagonal – Muntaner) amb les parades habituals.


 • Hora de sortida indicada: 1a parada: Muntaner 213 (entre Diagonal i Londres, vorera del Bar Velòdrom) i al costat del Centre Europeu
 • 5 minuts després, aprox.: 2a parada: València 266 (Parada de bus situada entre Passeig de Gràcia i Rambla de Catalunya, a prop del Metro L3-L4 i Renfe Passeig de Gràcia);
 • 10 minuts després, aprox.: 3a parada: València 460 (Zona Sagrada Família, a la parada del bus situada entre Marina i Lepant, a prop Metro L2-L5 Sagrada Família);
 • 20 minuts després, aprox.: 4a i darrera parada: Av.Meridiana 388. A la parada del bus situada davant de la matalasseria de la cantonada del Passeig de Fabra i Puig i molt a prop del Metro L1 Fabra i Puig i Renfe Sant Andreu Arenal. ATENCIÓ: No és a l’estació d’autobusos.