Tornar Reservar

Caldes de Montbui i el museu d’art Thermàlia -29/01/22 -9h

El singular Museu Thermàlia, art de Manolo Hugué i Picasso - Les Termes Romanes

Caldes de Montbui i el museu d’art Thermàlia -29/01/22 -9h

Caldes de Montbui i el museu d’art Thermàlia -29/01/22 -9h

El singular Museu Thermàlia, art de Manolo Hugué i Picasso - Les Termes Romanes
Excursions CulturalsVisites d'Art i Història
Art Història
Activitat Club Cultural. No ets soci?
 • image description Dates del viatge

  Dissabte, 29 gener 2022

 • image description Durada

  Matinal

 • image description Hora de sortida

  09:00

 • image description Transport

  Autocar

 • image description Preu

  23€

 • image description Ocupació

  Disponible

 • image description Lloc de trobada

  Sortida en autocar des del Centre Europeu (Diagonal-Muntaner) amb les parades habituals.

 • image description Què trobarem

  Anirem a la vila termal de Caldes de Montbui a visitar Thermàlia, el museu d'art especialitzat en l'obra de Manolo Hugué i de Picasso. (Nota: El preu del viatge ja inclou l'entrada al Museu.

Trip Summary

Excursions Culturals | Visites d'Art i Història

Matinal

Excursions Culturals | Visites d'Art i Història | Activitat Club Cultural.

Caldes de Montbui i el museu d’art Thermàlia -29/01/22 -9h

El singular Museu Thermàlia, art de Manolo Hugué i Picasso - Les Termes Romanes

Anirem a la vila termal de Caldes de Montbui a visitar Thermàlia, el museu d'art especialitzat en l'obra de Manolo Hugué i de Picasso. (Nota: El preu del viatge ja inclou l'entrada al Museu.

Lloc de trobada:

Sortida en autocar des del Centre Europeu (Diagonal-Muntaner) amb les parades habituals.

 • Dia de sortida

  Dissabte, 29 gener 2022
 • Hora de sortida

  09:00
 • Transport

  Autocar
 • Preu

  23€
Descripció de l'Activitat
Preu i condicions
Info pràctica
Horaris i Punt de Trobada
Dades tècniques
Altres dates

Excursió Matinal – Sortida a les 9 h del matí, ja esmorzats!

Caldes de Montbui és una vila situada a la comarca del Vallès Oriental. És coneguda per la surgència d’aigües calentes a una de les temperatures més elevades d’Europa. Això la converteix en una vila termal de gran interès pels seus balnearis.


Així i tot Caldes té altres atractius patrimonials que descobrirem en la visita d’avui. Destaca les restes de les termes romanes, amb la piscina rodejada d’una estructura de voltes. Però a més descobrirem el museu Thermàlia, que guarda una col·lecció d’art molt destacada.


Es tracta de la col·lecció artística de Manolo Hugué, conegut per ser un dels millors escultors d’inicis del segle XX. A part d’escultura en el fons també hi trobem pintura, ceràmica, dibuix o joieria, fet que permet donar una àmplia visió del llegat creatiu de l’artista. I a la col·lecció hi destaca també una gran col·lecció de Picasso, amb obra sobretot de ceràmica.

Tornada a Barcelona cap a les 14h aprox.


 

excursio cultural a caldes de montbui
excursio cultural a caldes de montbui - termes
excursio cultural a caldes de montbui -font lleo
Detalls del preu
El preu inclou
 • Organització, Explicacions i Guiatge pels Professors del Centre Europeu.
 • Transport en Autocar.
 • Entrades al museu.
 • Assegurança d’Atenció Mèdica i Assistència sanitària.

El preu NO inclou
Condicions Generals

Les condicions són les reglamentàriament vigents segons la normativa de viatges combinats de la Generalitat de Catalunya. La inscripció, ja sigui personal, per internet, per telèfon o per altres mitjans, implica la plena acceptació de tots i cadascun dels apartats daquesta informació i dels programes detallats i normatives de cada viatge o sortida. que podeu consultar en aquest enllaç totes les Condicions Generals de Reserva.

Mètode de Pagament

Per poder garantir la plaça, un cop confirmada la reserva, cal fer després el pagament corresponent de l’excursió o sortida o la bestreta d’un viatge. No es poden guardar places d’excursions i viatges, si no s’ha fet el pagament corresponent.

A les Excursions d’1 dia amb autocar, una vegada efectuada la inscripció i confirmada, es procedirà, a continuació, a pagar la totalitat de l’import de l’excursió en un termini màxim de 4 dies. Aquest import sempre haurà d’estar pagat abans de la sortida.

Als Viatges de 2 o més dies de durada, que inclouen hotels, cal fer una bestreta o pagament a compte de reserva (que indica a cada programa) també en el termini màxim de 4 dies després de la inscripció. La resta del pagament s’ha de fer, com a màxim, fins a la data límit indicada a cada programa. Les places reservades i no pagades en els terminis indicats seran anul·lades.

Assegurança de Viatge

Assegurança de viatge

En tots els nostres viatges de més d´un dia, caps de setmana i ponts, hem inclòs en el preu una assegurança de viatge que cobreix l´assistència mèdica i altres possibles incidències produïdes DURANT un viatge. Per això, no cal tenir cap preocupació sobre això. Es pot demanar més informació sobre aquesta pòlissa a les nostres oficines. Aquesta assegurança NO INCLOU les despeses de cancel·lació produïdes ABANS de la sortida, sigui quina sigui la causa. D’altra banda, recomanem portar a tots els viatges per Europa, la Targeta Sanitària Europea, que emet la Seguretat Social i que es pot demanar a l’INSS, personalment o per Internet.

Assegurança opcional de Cancel·lació

Per evitar qualsevol incidència ABANS d’un viatge, recomanem contractar una assegurança de cancel·lació que cobreix una malaltia greu imprevista (no preexistent), accident personal, hospitalització, mort familiar o incidència, produïts abans de la sortida, d’acord amb les condicions de la pòlissa . La contractació d’aquesta assegurança opcional es pot fer a les nostres oficines, haurà de pagar-la al moment de fer la reserva del viatge (i no posteriorment). En cas de contractació, el Centre Europeu és només una figura intermediària en la contractació d’assegurances de cancel·lació, i la relació contractual és entre l’empresa asseguradora i la persona participant en el viatge. Alternativament també podeu contractar una assegurança de cancel·lació directament a una corredoria d’assegurances, o directament a l’asseguradora de la vostra elecció.

Sortida a les 9h. Cal venir esmorzats ja de casa.

Informació parades autocars
 • Hora de sortida indicada: 1a parada: Muntaner 213 (entre Diagonal i Londres, vorera del Bar Velòdrom) i al costat del Centre Europeu
 • 5 minuts després, aprox.: 2a parada: València 266 (Parada de bus situada entre Passeig de Gràcia i Rambla de Catalunya, a prop del Metro L3-L4 i Renfe Passeig de Gràcia);
 • 10 minuts després, aprox.: 3a parada: València 460 (Zona Sagrada Família, a la parada del bus situada entre Marina i Lepant, a prop Metro L2-L5 Sagrada Família);
 • 20 minuts després, aprox.: 4a i darrera parada: Av.Meridiana 388. A la parada del bus situada davant de la matalasseria de la cantonada del Passeig de Fabra i Puig i molt a prop del Metro L1 Fabra i Puig i Renfe Sant Andreu Arenal. ATENCIÓ: No és a l’estació d’autobusos.