Besalú medieval – El Llac de Banyoles -2/8 -8h

Baixar excursió cultural a Besalú
Resum de l'Excursió
Excursions Culturals / 1 dia
Hora de sortida:
08:00
Data
Dg 02 ag. 2020
Durada
1 dia
Tipus d'excursió
Art | Història | Paisatges
Transport
Autocar
Preu Total
33€
Excursió Programada
Sobre l'Excursió
Besalú medieval – El Llac de Banyoles -2/8 -8h
Resum de l'excursió
 • Dates:

  Diumenge, 2 d'agost de 2020

 • Hora de sortida:

  08:00

 • Durada

  1 dia

 • Tipus d'excursió:

  Art | Història | Paisatges

 • Transport:

  Autocar

 • Preu Total:

  33€

 • Excursió Programada

Sortida 8,00 h en autocar des del Centre, amb les parades habituals.


Un dia de atractius paisatges i visites d’art i història. Anirem cap a les comarques gironines. I farem una visita a la vila medieval de Besalú, una població que guarda un traçat de carrerons i places medievals de gran interès. Ressalta el magnífic pont sobre el Fluvià, l’anomenat “Pont dels Jueus”. Destaquen també els típics racons de la vila, el Micvé i els banys jueus, i altres monuments com l’església romànica de Sant Pere. 

Al migdia anirem fins al proper Estany de Banyoles a on deixarem temps lliure per descansar i dinar a la riba del llac en els espais de picnic .

Desprès farem un recorregut, tot passejant a peu, per la vora d’aquest bonic estany, fins a acostar-nos a Porqueres. Ressalten els bonics panorames dels boscos que envolten el llac, amb el rerefons del turons volcànics de la comarca de la Garrotxa i les muntanyes del Pirineu Oriental.

A més, descobrirem part del seu ric patrimoni monumental i històric, com ara les emblemàtiques casetes pesqueres, el jaciment neolític de la Draga, les restes del convent de Sant Martirià, els vestigis ibèrics i l’església de Santa Maria de Porqueres, considerada com la millor mostra de l’art romànic de la comarca, i altres llocs d’interès. Al capvespre retornarem a Barcelona.


NOTES: Al migdia temps lliure a Banyoles. Podeu portar el dinar de picnic per menjar a la riba del llac o reservar algun dels seus restaurants.


 

*COVID 19 – AVIS IMPORTANT: En les sortides i activitats que realitzem després del confinament establim unes mesures de seguretat seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries, i les normatives vigents fins a nou avís.

Normes generals:

– Els guies utilitzaran mascareta, i els medis adients possibles en cada cas, com altaveus, micròfons, radioguies, … etc per facilitar l’escolta de les explicacions i les mesures de distanciament adequades.

– En el cas de les sortides en autocar, es reduirà el nombre de participants per adequar-se a la normativa que hi hagi en cada moment en relació a l’ocupació dels medis de transport.

– Els autocars estaran sempre desinfectats abans de les excursions i disposaran de gel hidroalcohòlic homologat per l’ús dels clients.

– En les excursions i sortides es deixarà temps lliure per esmorzar i dinar, prioritzant els menjars de pícnic. Es recomana dur aigua a totes les sortides, així com l’esmorzar i el dinar de casa, per evitar les aglomeracions en bars i restaurants. Si es vol menjar en un restaurant, es recomana reservar prèviament.

– En les visites culturals, passejades i sortides urbanes aquestes seran especialment per espais oberts i en grups reduïts. La durada dels recorreguts disminuirà a fi de poder oferir més comoditat en la seva realització.

També hi haurà unes mesures d’obligat compliment pels assistents (els guies no acceptaran en la sortida el participant que les incompleixi):

– Ús de mascareta durant tota la durada de l’activitat.
– Mantenir 1,5 metres de distància mínim entre els participants.
– Es recomana l’ús de gel hidroalcohòlic desinfectant homologat.
– Seguir en tot moment les indicacions dels Guies i Professors durant el transcurs de l’activitat.

La durada i protocol d’actuació d’aquestes mesures de seguretat pel COVID19 estaran subjectes als canvis i actualitzacions que es poguessin aplicar en futures revisions de la normativa oficial aprovada per les autoritats sanitàries competents.

 

excursió cultural a Besalú - Sant Pere
excursió cultural a Banyoles