Tornar Reservar
PDF
excursió cultural a Besalú

Besalú i Castellfollit de la Roca, un viatge al passat -26/02/22 -8h

Art, història medieval i paisatges volcànics a la comarca de La Garrotxa

Besalú i Castellfollit de la Roca, un viatge al passat -26/02/22 -8h

Besalú i Castellfollit de la Roca, un viatge al passat -26/02/22 -8h

Art, història medieval i paisatges volcànics a la comarca de La Garrotxa
Excursions Culturals
Art Història Paisatges
Activitat Club Cultural. No ets soci?
  • Aquesta activitat es troba en curs o ja s'ha realitzat. Consulta les properes activitats disponibles al programa AQUÍ.

Resum del viatge

Excursions Culturals

1 dia

excursió cultural a Besalú
Excursions Culturals | Activitat Club Cultural.

Besalú i Castellfollit de la Roca, un viatge al passat -26/02/22 -8h

Art, història medieval i paisatges volcànics a la comarca de La Garrotxa

Aquesta activitat es troba en curs o ja s'ha realitzat. Consulta les properes activitats disponibles al programa AQUÍ.
Destacats de l'Activitat
Itinerari
Preu i condicions
Info pràctica
Horaris i Punt de Trobada
Dades tècniques
Altres dates

Un dia d’atractius paisatges i visites d’art i història. Anirem cap a les comarques gironines. Pel camí de Banyoles ens endinsarem a la comarca de la Garrotxa per arribar a Castellfollit de la Roca. És un dels indrets més sorprenents de Catalunya, ja que el poble es troba sobre un espadat de basalt de més de 50 m d’alçària i gairebé un quilòmetre de longitud.

Després d’aquesta visita anirem a la vila medieval de Besalú que guarda un traçat de carrerons i places medievals de gran interès. Ressalta el magnífic pont sobre el Fluvià, l’anomenat “Pont dels Jueus”. Destaquen també els típics racons de la vila, el Micvé i els banys jueus, i altres monuments com l’església romànica de Sant Pere.

Centre Europeu de Barcelona
Castellfollit de la Roca
excursió cultural a Besalú - Sant Pere
Detalls del preu
El preu inclou
  • Viatge en autocar
  • Assistència dels Professors i Guies del Centre Europeu
  • Assegurança de viatge


El preu NO inclou
  • Els menjars durant la sortida. Podeu portar el dinar de picnic o reservar algún restaurant a Besalú.
  • Entrada i visita a Besalú uns 3,5 € aprox. Pagament als guies el dia de la visita.

Condicions Generals

Les condicions són les reglamentàriament vigents segons la normativa de viatges combinats de la Generalitat de Catalunya. La inscripció, ja sigui personal, per internet, per telèfon o per altres mitjans, implica la plena acceptació de tots i cadascun dels apartats daquesta informació i dels programes detallats i normatives de cada viatge o sortida. que podeu consultar en aquest enllaç totes les Condicions Generals de Reserva.

Mètode de Pagament

Per poder garantir la plaça, un cop confirmada la reserva, cal fer després el pagament corresponent de l’excursió o sortida o la bestreta d’un viatge. No es poden guardar places d’excursions i viatges, si no s’ha fet el pagament corresponent.

A les Excursions d’1 dia amb autocar, una vegada efectuada la inscripció i confirmada, es procedirà, a continuació, a pagar la totalitat de l’import de l’excursió en un termini màxim de 4 dies. Aquest import sempre haurà d’estar pagat abans de la sortida.

Als Viatges de 2 o més dies de durada, que inclouen hotels, cal fer una bestreta o pagament a compte de reserva (que indica a cada programa) també en el termini màxim de 4 dies després de la inscripció. La resta del pagament s’ha de fer, com a màxim, fins a la data límit indicada a cada programa. Les places reservades i no pagades en els terminis indicats seran anul·lades.

Assegurança de Viatge

Assegurança de viatge

En tots els nostres viatges de més d´un dia, caps de setmana i ponts, hem inclòs en el preu una assegurança de viatge que cobreix l´assistència mèdica i altres possibles incidències produïdes DURANT un viatge. Per això, no cal tenir cap preocupació sobre això. Es pot demanar més informació sobre aquesta pòlissa a les nostres oficines. Aquesta assegurança NO INCLOU les despeses de cancel·lació produïdes ABANS de la sortida, sigui quina sigui la causa. D’altra banda, recomanem portar a tots els viatges per Europa, la Targeta Sanitària Europea, que emet la Seguretat Social i que es pot demanar a l’INSS, personalment o per Internet.

Assegurança opcional de Cancel·lació

Per evitar qualsevol incidència ABANS d’un viatge, recomanem contractar una assegurança de cancel·lació que cobreix una malaltia greu imprevista (no preexistent), accident personal, hospitalització, mort familiar o incidència, produïts abans de la sortida, d’acord amb les condicions de la pòlissa . La contractació d’aquesta assegurança opcional es pot fer a les nostres oficines, haurà de pagar-la al moment de fer la reserva del viatge (i no posteriorment). En cas de contractació, el Centre Europeu és només una figura intermediària en la contractació d’assegurances de cancel·lació, i la relació contractual és entre l’empresa asseguradora i la persona participant en el viatge. Alternativament també podeu contractar una assegurança de cancel·lació directament a una corredoria d’assegurances, o directament a l’asseguradora de la vostra elecció.

Al migdia temps lliure per dinar a Besalú. Podeu dur el dinar de pícnic o reservar a algun dels seus restaurants.

Sortida en autocar des del Centre Europeu (Diagonal-Muntaner) amb les parades habituals.