Tornar Reservar
PDF

Art Romànic a l’Empordà – Sant Miquel de Fluvià – L’Escala -17/09/22 -8h

Sant Miquel de Fluvià i Sant Tomàs, dues joies desconegudes del romànic - L'Escala i Sant Martí d'Empúries, els grans paisatges mediterranis de la Costa Brava

Art Romànic a l’Empordà – Sant Miquel de Fluvià – L’Escala -17/09/22 -8h

Art Romànic a l’Empordà – Sant Miquel de Fluvià – L’Escala -17/09/22 -8h

Sant Miquel de Fluvià i Sant Tomàs, dues joies desconegudes del romànic - L'Escala i Sant Martí d'Empúries, els grans paisatges mediterranis de la Costa Brava
Excursions Culturals
Paisatges Art Història
Activitat Club Cultural. No ets soci?
  • Aquesta activitat es troba en curs o ja s'ha realitzat. Consulta les properes activitats disponibles al programa AQUÍ.

Resum del viatge

Excursions Culturals

1 dia

Excursions Culturals | Activitat Club Cultural.

Art Romànic a l’Empordà – Sant Miquel de Fluvià – L’Escala -17/09/22 -8h

Sant Miquel de Fluvià i Sant Tomàs, dues joies desconegudes del romànic - L'Escala i Sant Martí d'Empúries, els grans paisatges mediterranis de la Costa Brava

Aquesta activitat es troba en curs o ja s'ha realitzat. Consulta les properes activitats disponibles al programa AQUÍ.
Destacats de l'Activitat
Itinerari
Preu i condicions
Info pràctica
Horaris i Punt de Trobada
Dades tècniques
Altres dates

En aquesta excursió visitarem uns monuments romànics molt poc coneguts de l’Alt Empordà i gaudirem dels atractius paisatges mariners de la Costa Brava.

 

Avui anirem cap a les terres de l’Alt Empordà, per gaudir dels seus paisatges, dels seus pobles i la seva magnífica costa. Al matí, anirem a la vall del riu Fluvià per visitar dues joies del romànic, molt poc conegudes, Sant Miquel i Sant Tomàs de Fluvià.


Sant Miquel era un antic monestir medieval i conserva un campanar i uns absis d’estil romànic llombard. Recentment, a més s’han posat al descobert les restes arqueològiques de l’antic claustre. Sant Tomàs destaca per les curioses pintures murals que conserva al seu interior.


Al migdia ens acostarem a l’animada població de L’Escala, que destaca pels seus restaurants de peix i marisc, la platja, el port i el seu típic ambient marinerI a la tarda passejarem per Sant Martí d’Empúries, un dels paratges més atractius i singulars de la Costa Brava.


Notes: Entrada i visita a les esglésies uns 8 € aprox. (pagament in situ). Al migdia temps lliure a L’Escala per dinar, estar a la platja, passejar, etc. Podeu reservar algun restaurant o portar el pícnic de casa.

Detalls del preu
El preu inclou
  • Organització, Explicacions i Guiatge pels Professors del Centre Europeu.
  • Transport en Autocar.
  • Assegurança d’Atenció Mèdica i Assistència sanitària.

El preu NO inclou
  • Dinar (podeu dinar a un restaurant de L’Escala o portar el pícnic de casa)
  • Entrada i visita a les esglésies 8€ aprox. (pagament in situ)

 

Condicions Generals

Les condicions són les reglamentàriament vigents segons la normativa de viatges combinats de la Generalitat de Catalunya. La inscripció, ja sigui personal, per internet, per telèfon o per altres mitjans, implica la plena acceptació de tots i cadascun dels apartats d’aquesta informació i dels programes detallats i normatives de cada viatge o sortida.

 

Condicions de Cancel·lació i Canvis:

-Excursions i sortides (1 dia): A les persones que hagin pagat una sortida, excursió o activitat d’1 dia i la cancel·lin fins a 72 hores abans de la mateixa per circumstàncies de força major, se’ls guardarà l’import durant 1 any per a fer una altra sortida o excursió similar. El pagament NO es reemborsable. Les cancel·lacions produïdes dins de les 72 h anteriors o bé la no presentació a l’hora de sortida no donen dret a cap devolució o reemborsament, qualsevol que sigui el motiu. Els espectacles, concerts i determinades visites exclusives tenen condicions especials de cancel.lació. Tots els canvis i cancel·lacions hauran de fer-se sempre per escrit en dia laborable a info@centroeuropeo.com

-Viatges (+2 dies): Podeu consultar en aquest enllaç totes les Condicions Generals de Reserva.

 

Mètode de Pagament

Per poder garantir la plaça, un cop confirmada la reserva, cal fer després el pagament corresponent de l’excursió o sortida o la bestreta d’un viatge. No es poden guardar places d’excursions i viatges, si no s’ha fet el pagament corresponent.

A les Excursions d’1 dia amb autocar, una vegada efectuada la inscripció i confirmada, es procedirà, a continuació, a pagar la totalitat de l’import de l’excursió en un termini màxim de 4 dies. Aquest import sempre haurà d’estar pagat abans de la sortida.

Als Viatges de 2 o més dies de durada, que inclouen hotels, cal fer una bestreta o pagament a compte de la reserva (que s’indica a cada programa) també en el termini màxim de 4 dies després de la inscripció. La resta del pagament s’ha de fer, com a màxim, fins a 30 dies abans de la sortida, o en la data límit indicada a cada programa. Les places reservades i no pagades en els terminis indicats podrien ser anul·lades.

Assegurança de Viatge

Assegurança d’Accidents i Assistència Sanitària Bàsica durant les Activitats i Excursions

Excursions 1 dia: En totes les nostres activitats i excursions d’un dia de durada, hem inclòs en el preu una assegurança que cobreix l’assistència sanitària bàsica a causa d’accidents, el rescat, i altres possibles incidències produïdes durant el dia d’excursió. Aquesta assegurança no cobreix el transport de retorn a casa un cop s’ha rebut l’alta. Els trasllats solen ser assumits per mútues privades, assegurances personals, o en el seu defecte han de ser costejats pels participants. Recomanem que consultis la teva mútua privada per aquests casos. T’informem també que el nostre equip de guies està format per oferir acompanyament i segueix el nostre protocol d’actuació en cas d’incidència (Avís immediat al 112), un cop el participant ha estat atès pels serveis d’assistència, el Guia, valorant-ne el cas, retornarà amb el grup per continuar l’activitat.

 

Viatges: Per informacions sobre les Assegurances de Viatge (+ 2 dies) i Assegurances de Cancel.lació, fes clic aquí 


Important: Cap de les assegurances de cancel·lació inclou el lliure desistiment (no venir a un viatge sense causa justificada). Tampoc s’inclouen les malalties nervioses, psíquiques, mentals o depressives, amb o sense hospitalització.

Sortida en autocar des del Centre Europeu (Diagonal-Muntaner) amb les parades habituals.