Tornar Reservar
PDF

Als peus del Pedraforca – La vila de Gósol i Picasso – 21/05/22 – 8 h

Excursió cultural al Berguedà - Els centres d'interpretació de Picasso a Gósol i del Pedraforca a Saldes

Als peus del Pedraforca – La vila de Gósol i Picasso – 21/05/22 – 8 h

Als peus del Pedraforca – La vila de Gósol i Picasso – 21/05/22 – 8 h

Excursió cultural al Berguedà - Els centres d'interpretació de Picasso a Gósol i del Pedraforca a Saldes
Excursions Culturals
Història Paisatges
Activitat Club Cultural. No ets soci?
  • Aquesta activitat es troba en curs o ja s'ha realitzat. Consulta les properes activitats disponibles al programa AQUÍ.

Resum del viatge

Excursions Culturals

1 dia

Excursions Culturals | Activitat Club Cultural.

Als peus del Pedraforca – La vila de Gósol i Picasso – 21/05/22 – 8 h

Excursió cultural al Berguedà - Els centres d'interpretació de Picasso a Gósol i del Pedraforca a Saldes

Aquesta activitat es troba en curs o ja s'ha realitzat. Consulta les properes activitats disponibles al programa AQUÍ.
Destacats de l'Activitat
Itinerari
Preu i condicions
Info pràctica
Horaris i Punt de Trobada
Dades tècniques
Altres dates

Descripció: Avui anirem cap a l’Alt Berguedà, per contemplar els seus bonics paisatges de muntanya, en aquesta època de primavera. Visitarem els entorns d’una de les muntanyes més espectaculars de Catalunya, el Pedraforca.


Aquesta muntanya mítica ha inspirat al llarg del temps nombroses llegendes per la seva forma tan característica i singular. Farem un recorregut per Saldes per gaudir de les diverses vistes de la muntanya. I a Gósol descobrirem la curiosa estada que hi va fer en Picasso el 1906 i com va arribar fins allà, un recòndit lloc amagat entre muntanyes, i com aquest fet va marcar una forta empremta en la seva obra.


NOTES:

  • Recomanem portar pícnic per dinar en els entorns del poble de Gósol i gaudir dels seus magnífics paisatges.
  • Recomanem dur un calçat esportiu.
  • Entrada al Centre d’Interpretació de Picasso a Gósol uns 8 €. Pagament el dia de la visita.
El peu del Pedraforca – Gósol i Picasso
Detalls del preu
El preu inclou
  • Organització, Explicacions i Guiatge pels Professors del Centre Europeu.
  • Transport en Autocar.
  • Assegurança d’Atenció Mèdica.

El preu NO inclou
  • Entrada al Centre Interpretació de Gósol, uns 8 €. Pagament el dia de l’excursió
  • Dinar (cal portar pícnic de casa)
Condicions Generals

Les condicions són les reglamentàriament vigents segons la normativa de viatges combinats de la Generalitat de Catalunya. La inscripció, ja sigui personal, per internet, per telèfon o per altres mitjans, implica la plena acceptació de tots i cadascun dels apartats daquesta informació i dels programes detallats i normatives de cada viatge o sortida. que podeu consultar en aquest enllaç totes les Condicions Generals de Reserva.

Mètode de Pagament

Per poder garantir la plaça, un cop confirmada la reserva, cal fer després el pagament corresponent de l’excursió o sortida o la bestreta d’un viatge. No es poden guardar places d’excursions i viatges, si no s’ha fet el pagament corresponent.

A les Excursions d’1 dia amb autocar, una vegada efectuada la inscripció i confirmada, es procedirà, a continuació, a pagar la totalitat de l’import de l’excursió en un termini màxim de 4 dies. Aquest import sempre haurà d’estar pagat abans de la sortida.

Als Viatges de 2 o més dies de durada, que inclouen hotels, cal fer una bestreta o pagament a compte de reserva (que indica a cada programa) també en el termini màxim de 4 dies després de la inscripció. La resta del pagament s’ha de fer, com a màxim, fins a la data límit indicada a cada programa. Les places reservades i no pagades en els terminis indicats seran anul·lades.

Assegurança de Viatge

Assegurança de viatge

En tots els nostres viatges de més d´un dia, caps de setmana i ponts, hem inclòs en el preu una assegurança de viatge que cobreix l´assistència mèdica i altres possibles incidències produïdes DURANT un viatge. Per això, no cal tenir cap preocupació sobre això. Es pot demanar més informació sobre aquesta pòlissa a les nostres oficines. Aquesta assegurança NO INCLOU les despeses de cancel·lació produïdes ABANS de la sortida, sigui quina sigui la causa. D’altra banda, recomanem portar a tots els viatges per Europa, la Targeta Sanitària Europea, que emet la Seguretat Social i que es pot demanar a l’INSS, personalment o per Internet.

Assegurança opcional de Cancel·lació

Per evitar qualsevol incidència ABANS d’un viatge, recomanem contractar una assegurança de cancel·lació que cobreix una malaltia greu imprevista (no preexistent), accident personal, hospitalització, mort familiar o incidència, produïts abans de la sortida, d’acord amb les condicions de la pòlissa . La contractació d’aquesta assegurança opcional es pot fer a les nostres oficines, haurà de pagar-la al moment de fer la reserva del viatge (i no posteriorment). En cas de contractació, el Centre Europeu és només una figura intermediària en la contractació d’assegurances de cancel·lació, i la relació contractual és entre l’empresa asseguradora i la persona participant en el viatge. Alternativament també podeu contractar una assegurança de cancel·lació directament a una corredoria d’assegurances, o directament a l’asseguradora de la vostra elecció.

Recomanem portar pícnic per dinar en els entorns del poble de Gósol i gaudir dels seus magnífics paisatges.

Recomanem dur un calçat esportiu.

Sortida en autocar des del Centre Europeu (Muntaner-Diagonal) amb les parades habituals.