Tornar Reservar

Alella i el sorprenent Celler Romà de Vallmora -23/01/22 -9h

Visitem Vallmora i descobrim el celler romà i el seu patrimoni monumental i enoarqueològic

Alella i el sorprenent Celler Romà de Vallmora -23/01/22 -9h

Alella i el sorprenent Celler Romà de Vallmora -23/01/22 -9h

Visitem Vallmora i descobrim el celler romà i el seu patrimoni monumental i enoarqueològic
Excursions CulturalsVisites d'Art i Història
Art Història
Activitat Club Cultural. No ets soci?
  • Activitat NO programada.

Trip Summary

Excursions Culturals | Visites d'Art i Història

Matinal

Excursions Culturals | Visites d'Art i Història | Activitat Club Cultural.

Alella i el sorprenent Celler Romà de Vallmora -23/01/22 -9h

Visitem Vallmora i descobrim el celler romà i el seu patrimoni monumental i enoarqueològic

Activitat NO programada.
Descripció de l'Activitat
Preu i condicions
Info pràctica
Horaris i Punt de Trobada
Dades tècniques
Altres dates

Excursió Matinal – Sortida a les 9 h del matí, ja esmorzats!

Una sortida que us recomanem especialment pel seu interès. Anirem a Alella, una vila de gran tradició vinícola. Entre els municipis de Teià i Alella, a la comarca del Maresme, trobem el Centre Enoturístic i Arqueològic de Vallmora. Aquí veurem que el territori amb la DO Alella està vinculat amb l’activitat vitivinícola des de l’època romana.


Veurem les restes del que va ser un celler romà del segle I aC i entendrem com era el conreu, la producció i la comercialització del vi laietà a l’època romana. El jaciment inclou una vinya testimonial i una vinya experimental, i conté les dues úniques reconstruccions del país de premses de vi tal com eren fa 2000 anys. Una visita de singular interès cultural.


Després d’aquesta visita anirem fins al nucli d’Alella i farem un passeig per conèixer els seus monuments i la seva història. Hi destaca l’església de Sant Feliu, i altres antigues masies i construccions com Can Lleonart. Una interessant sortida que ens permetrà conèixer el patrimoni enològic i cultural d’aquestes terres del Maresme, que es molt poc conegut. Arribada a Barcelona cap a les 14 h aprox.


Nota: El preu ja inclou l’entrada al recinte i el transport en l’autocar.

Detalls del preu
El preu inclou
  • Organització, Explicacions i Guiatge pels Professors del Centre Europeu.
  • Transport en Autocar.
  • Entrada i visita al Centre Enoturístic i arqueològic de Vallmora.
  • Assegurança d’Atenció Mèdica.

El preu NO inclou
Condicions Generals

Les condicions són les reglamentàriament vigents segons la normativa de viatges combinats de la Generalitat de Catalunya. La inscripció, ja sigui personal, per internet, per telèfon o per altres mitjans, implica la plena acceptació de tots i cadascun dels apartats daquesta informació i dels programes detallats i normatives de cada viatge o sortida. que podeu consultar en aquest enllaç totes les Condicions Generals de Reserva.

Mètode de Pagament

Per poder garantir la plaça, un cop confirmada la reserva, cal fer després el pagament corresponent de l’excursió o sortida o la bestreta d’un viatge. No es poden guardar places d’excursions i viatges, si no s’ha fet el pagament corresponent.

A les Excursions d’1 dia amb autocar, una vegada efectuada la inscripció i confirmada, es procedirà, a continuació, a pagar la totalitat de l’import de l’excursió en un termini màxim de 4 dies. Aquest import sempre haurà d’estar pagat abans de la sortida.

Als Viatges de 2 o més dies de durada, que inclouen hotels, cal fer una bestreta o pagament a compte de reserva (que indica a cada programa) també en el termini màxim de 4 dies després de la inscripció. La resta del pagament s’ha de fer, com a màxim, fins a la data límit indicada a cada programa. Les places reservades i no pagades en els terminis indicats seran anul·lades.

Assegurança de Viatge

Assegurança de viatge

En tots els nostres viatges de més d´un dia, caps de setmana i ponts, hem inclòs en el preu una assegurança de viatge que cobreix l´assistència mèdica i altres possibles incidències produïdes DURANT un viatge. Per això, no cal tenir cap preocupació sobre això. Es pot demanar més informació sobre aquesta pòlissa a les nostres oficines. Aquesta assegurança NO INCLOU les despeses de cancel·lació produïdes ABANS de la sortida, sigui quina sigui la causa. D’altra banda, recomanem portar a tots els viatges per Europa, la Targeta Sanitària Europea, que emet la Seguretat Social i que es pot demanar a l’INSS, personalment o per Internet.

Assegurança opcional de Cancel·lació

Per evitar qualsevol incidència ABANS d’un viatge, recomanem contractar una assegurança de cancel·lació que cobreix una malaltia greu imprevista (no preexistent), accident personal, hospitalització, mort familiar o incidència, produïts abans de la sortida, d’acord amb les condicions de la pòlissa . La contractació d’aquesta assegurança opcional es pot fer a les nostres oficines, haurà de pagar-la al moment de fer la reserva del viatge (i no posteriorment). En cas de contractació, el Centre Europeu és només una figura intermediària en la contractació d’assegurances de cancel·lació, i la relació contractual és entre l’empresa asseguradora i la persona participant en el viatge. Alternativament també podeu contractar una assegurança de cancel·lació directament a una corredoria d’assegurances, o directament a l’asseguradora de la vostra elecció.

Al migdia, després de les visites, tornarem a Barcelona amb el nostre autocar.

Sortida a les 9 h del matí, ja esmorzats!

Punt de sortida al carrer Muntaner 213, al costat del Centre Europeu amb les parades habituals

Horaris i punts de sortida en autocar:

  • Sortida programada: c/ Muntaner 213 (entre Av. Diagonal i C/Londres, vorera del Bar Velòdrom) al costat del Centre Europeu (Diagonal-Muntaner).
  • 5 minuts després:         c/ València 266 (Parada Bus, entre Rambla Catalunya i Passeig de Gràcia, a la vora Metro L3-L4 i Renfe Pg. de Gràcia).
  • 10 minuts després:       c/ València 460 (Parada Bus, entre Marina i Lepant, a la vora Metro L2-L5 Sagrada Familia).
  • 20 minuts després:      Av. Meridiana 388 (Xamfrà Fabra i Puig, molt a la vora Metro L1 i  Renfe Sant Andreu Arenal). Nota Important: NO es l’estació d’autobusos.