Tornar Reservar

Alella i el centre enoturístic i arqueològic de Vallmora -7/11/21-9h

Alella, terra de grans vins - Descobrim el seu patrimoni monumental i enològic

Alella i el centre enoturístic i arqueològic de Vallmora -7/11/21-9h

Alella i el centre enoturístic i arqueològic de Vallmora -7/11/21-9h

Alella, terra de grans vins - Descobrim el seu patrimoni monumental i enològic
Excursions CulturalsVisites d'Art i Història
Art Història
Activitat Club Cultural. No ets soci?
 • image description Dates del viatge

  Diumenge, 07 novembre 2021

 • image description Durada

  Matinal

 • image description Hora de sortida

  09:00

 • image description Transport

  Autocar

 • image description Preu

  23€

 • image description Ocupació

  Disponible

 • image description Lloc de trobada

  Sortida en autocar des del Centre Europeu (Muntaner-Diagonal) amb les parades habituals.

 • image description Què trobarem

  Visitarem Vallmora on veurem les restes d'un celler romà del segle I aC. Parlarem dels vins de la zona i descobrirem el patrimoni d'Alella.

Resum de l'Excursió

Excursions Culturals | Visites d'Art i Història

Matinal

Excursions Culturals | Visites d'Art i Història | Activitat Club Cultural.

Alella i el centre enoturístic i arqueològic de Vallmora -7/11/21-9h

Alella, terra de grans vins - Descobrim el seu patrimoni monumental i enològic

Visitarem Vallmora on veurem les restes d'un celler romà del segle I aC. Parlarem dels vins de la zona i descobrirem el patrimoni d'Alella.

Lloc de trobada:

Sortida en autocar des del Centre Europeu (Muntaner-Diagonal) amb les parades habituals.

 • Dia de sortida

  Diumenge, 07 novembre 2021
 • Hora de sortida

  09:00
 • Transport

  Autocar
 • Preu

  23€
Descripció de l'Activitat
Preu i condicions
Info pràctica
Horaris i Punt de Trobada
Dades tècniques
Altres dates

Excursió Matinal – Sortida a les 9 h del matí, ja esmorzats!

Una sortida nova que us recomanem especialment. Entre els municipis de Teià i Alella, a la comarca del Maresme, trobem el Centre Enoturístic i Arqueològic de Vallmora. Aquí veurem que el territori amb la DO Alella està vinculat amb l’activitat vitivinícola des de l’època romana. Veurem les restes del que va ser un celler romà del segle I aC i entendrem com era el conreu, la producció i la comercialització del vi laietà a l’època romana. El jaciment inclou una vinya testimonial i una vinya experimental, i conté les dues úniques reconstruccions del país de premses de vi tal com eren fa 2000 anys.

Després d’aquesta visita anirem fins al nucli d’Alella i farem un passeig per conèixer els seus monuments i la seva història. Hi destaca l’església de Sant Feliu, i altres antigues masies i construccions com Can Lleonart. Una interessant sortida que ens permetrà conèixer el patrimoni enològic i cultural d’aquestes terres del Maresme, que es molt poc conegut.

Detalls del preu
El preu inclou
 • Organització, Explicacions i Guiatge pels Professors del Centre Europeu.
 • Transport en Autocar.
 • Entrada i visita al Centre Enoturístic i arqueològic de Vallmora.
 • Assegurança d’Atenció Mèdica.

El preu NO inclou
Condicions Generals

Les condicions són les reglamentàriament vigents segons la normativa de viatges combinats de la Generalitat de Catalunya. La inscripció, tant si és personal, per internet, per telèfon o per altres mitjans, implica la plena acceptació de tots i cadascun dels apartats d’aquesta informació i dels programes detallats i normatives de cada viatge o sortida. que pots consultar en aquest enllaç totes les Condicions Generals de Reserva.

 

 

Mètode de Pagament

Per poder garantir la plaça, un cop confirmada la reserva, cal fer a continuació el pagament corresponent de l’excursió o sortida o la bestreta d’un viatge. No és possible guardar places d’excursions i viatges, si no s’ha fet el pagament corresponent.

 • A les Excursions d’1 dia en autocar, un cop efectuada la inscripció i confirmada la mateixa, es procedirà, tot seguit, a pagar la totalitat de l’import de l’excursió en un termini màxim de 4 dies. Aquest import haurà d’estar sempre pagat abans de la sortida.
 • En els Viatges de 2 o més dies de durada, que inclouen hotels, cal fer una bestreta o paga i senyal de reserva (que s’indica en cada programa) també en el termini màxim de 4 dies després de la inscripció. La resta del pagament s’ha de fer, com a màxim, fins a la data límit indicada en cada programa. Les places reservades i no pagades en els terminis indicats seran anul·lades.

 

Assegurança de Viatge

Assegurança de viatge

En tots els nostres viatges de més d’un dia, caps de setmana i ponts, hem inclòs en el preu una assegurança de viatge que cobreix l’assistència mèdica i altres possibles incidències produïdes DURANT un viatge. Per això, no cal tenir cap preocupació al respecte. Es pot demanar més informació sobre aquesta pòlissa a les nostres oficines. Aquesta assegurança NO INCLOU les despeses de cancel·lació produïdes ABANS de la sortida, qualsevol que sigui la causa. D’altra banda, recomanem portar en tots els viatges per Europa, la Targeta Sanitària Europea, que emet la Seguretat Social i que es pot demanar a l’INSS, personalment o per Internet.

Assegurança opcional de Cancel·lació

Per evitar qualsevol incidència ABANS d’un viatge, recomanem contractar una assegurança de cancel·lació que cobreix una malaltia greu imprevista (no preexistent), accident personal, hospitalització, defunció familiar o incidència, produïts abans de la sortida, d’acord amb les condicions de la pòlissa. La contractació d’aquesta assegurança opcional es pot fer a les nostres oficines, caldrà pagar-la en el moment de fer la reserva del viatge (i no posteriorment). En cas de contractació, el Centre Europeu es només una figura intermediària en la contractació d’assegurances de cancel·lació, essent la relació contractual entre l’empresa asseguradora i la persona participant en el viatge. Alternativament també pots contractar una assegurança de cancel·lació directament a una corredoria d’assegurances, o directament a l’asseguradora de la teva elecció.

En aquest enllaç troba les condicions de cancel·lació per Excursions i Viatges Culturals pagats: Normatives Cancel·lació.

Al migdia, després de les visites, tornarem a Barcelona amb el nostre autocar.

Sortida a les 9 h del matí, ja esmorzats!

Punt de sortida al carrer Muntaner 213, al costat del Centre Europeu amb les parades habituals

Horaris i punts de sortida en autocar:

 • Sortida programada: c/ Muntaner 213 (entre Av. Diagonal i C/Londres, vorera del Bar Velòdrom) al costat del Centre Europeu (Diagonal-Muntaner).
 • 5 minuts després:         c/ València 266 (Parada Bus, entre Rambla Catalunya i Passeig de Gràcia, a la vora Metro L3-L4 i Renfe Pg. de Gràcia).
 • 10 minuts després:       c/ València 460 (Parada Bus, entre Marina i Lepant, a la vora Metro L2-L5 Sagrada Familia).
 • 20 minuts després:      Av. Meridiana 388 (Xamfrà Fabra i Puig, molt a la vora Metro L1 i  Renfe Sant Andreu Arenal). Nota Important: NO es l’estació d’autobusos.