Compartir via Whatsapp
Tornar Reservar
excursio cultural a Sant Llorenç de la Muga

Pobles Medievals de l’Alt Empordà – La Muga -25/09/21-8h

Sant Llorenç de la Muga - El port de pescadors de Llançà - La Costa Brava nord

Pobles Medievals de l’Alt Empordà – La Muga -25/09/21-8h

Pobles Medievals de l’Alt Empordà – La Muga -25/09/21-8h

Sant Llorenç de la Muga - El port de pescadors de Llançà - La Costa Brava nord
Excursions Culturals
Art Història Paisatges
Activitat Club Cultural. No ets soci?
 • image description Dates del viatge

  Dissabte, 25 setembre 2021

 • image description Durada

  1 dia

 • image description Hora de sortida

  08:00

 • image description Transport

  Autocar

 • image description Preu

  32€

 • image description Ocupació

  Disponible

 • image description Lloc de trobada

  Sortida en autocar des del Centre Europeu (Diagonal – Muntaner) amb les parades habituals.

 • image description Què trobarem

  Excursió cultural amb visita als pobles medievals de Sant Llorenç de la Muga i Peralada i al port de pescadors de Llançà.

Resum de l'Excursió

Excursions Culturals | Activitat Club Cultural.
excursio cultural a Sant Llorenç de la Muga

Pobles Medievals de l’Alt Empordà – La Muga -25/09/21-8h

Sant Llorenç de la Muga - El port de pescadors de Llançà - La Costa Brava nord

Lloc de trobada:

Sortida en autocar des del Centre Europeu (Diagonal – Muntaner) amb les parades habituals.

 • Dia de sortida

  Dissabte, 25 setembre 2021
 • Hora de sortida

  08:00
 • Transport

  Autocar
 • Preu

  32€
Descripció de l'Activitat

Descripció: El riu Muga neix just a la frontera francesa del Vallespir amb l’Alt Empordà, una abrupta zona forestal que conserva nombroses ermites i suggestius paisatges de muntanya, coneguda com les Salines-Bassegoda. La Conca del Riu Muga és un territori que alberga preciosos pobles medievals, que conserven tot l’encant dels pobles rurals empordanesos. Al llarg de la vall veurem paisatges molt pintorescs i petites poblacions de gran interès cultural.


Destaca la bonica vila medieval de Sant Llorenç de la Muga, amb les seves torres de vigília i el seu nucli de pedra emmurallat, amb racons i carrers medievals, molt ben restaurats. L’origen històric del poble es remunta a l’Imperi Romà. El recinte fortificat es bastí entre els s. XIV i XV. A l’època moderna apareixen manufactures tradicionals com les fargues i el tèxtil, i ja des de finals del s. XIX, comença l’arribada d’estiuejants atrets per les belleses naturals i les aigües sulfuroses. Tot això configurarà l’actual caràcter turístic i de segona residència del poble.


Després d’aquesta visita, al migdia anirem cap a la costa mediterrània i arribarem al Port de Llançà, un indret molt atractiu i amb grans panoràmiques marítimes de la Costa Brava de l’Alt Empordà. I a la tarda ens aturarem a passejar per Peralada, una altra vila medieval amb bonics racons i carrers pintorescs, famosa per les seves caves i vins, i el Casino. Al capvespre retornarem a Barcelona amb arribada prevista cap a les 20h.


NOTES: Al migdia, temps lliure al Port de Llançà per dinar, passejar, estar a la platja … Podeu dur el dinar de pícnic o utilitzar els seus restaurants.


 

excursio cultural a Sant Llorenç de la Muga
Preu i condicions
Detalls del preu
El preu inclou

El preu NO inclou
Condicions Generals

Les condicions són les reglamentàriament vigents segons la normativa de viatges combinats de la Generalitat de Catalunya. La inscripció, tant si és personal, per internet, per telèfon o per altres mitjans, implica la plena acceptació de tots i cadascun dels apartats d’aquesta informació i dels programes detallats i normatives de cada viatge o sortida. que pots consultar en aquest enllaç totes les Condicions Generals de Reserva.

 

 

Mètode de Pagament

Per poder garantir la plaça, un cop confirmada la reserva, cal fer a continuació el pagament corresponent de l’excursió o sortida o la bestreta d’un viatge. No és possible guardar places d’excursions i viatges, si no s’ha fet el pagament corresponent.

 • A les Excursions d’1 dia en autocar, un cop efectuada la inscripció i confirmada la mateixa, es procedirà, tot seguit, a pagar la totalitat de l’import de l’excursió en un termini màxim de 4 dies. Aquest import haurà d’estar sempre pagat abans de la sortida.
 • En els Viatges de 2 o més dies de durada, que inclouen hotels, cal fer una bestreta o paga i senyal de reserva (que s’indica en cada programa) també en el termini màxim de 4 dies després de la inscripció. La resta del pagament s’ha de fer, com a màxim, fins a la data límit indicada en cada programa. Les places reservades i no pagades en els terminis indicats seran anul·lades.

 

Assegurança de Viatge

Assegurança de viatge

En tots els nostres viatges de més d’un dia, caps de setmana i ponts, hem inclòs en el preu una assegurança de viatge que cobreix l’assistència mèdica i altres possibles incidències produïdes DURANT un viatge. Per això, no cal tenir cap preocupació al respecte. Es pot demanar més informació sobre aquesta pòlissa a les nostres oficines. Aquesta assegurança NO INCLOU les despeses de cancel·lació produïdes ABANS de la sortida, qualsevol que sigui la causa. D’altra banda, recomanem portar en tots els viatges per Europa, la Targeta Sanitària Europea, que emet la Seguretat Social i que es pot demanar a l’INSS, personalment o per Internet.

Assegurança opcional de Cancel·lació

Per evitar qualsevol incidència ABANS d’un viatge, recomanem contractar una assegurança de cancel·lació que cobreix una malaltia greu imprevista (no preexistent), accident personal, hospitalització, defunció familiar o incidència, produïts abans de la sortida, d’acord amb les condicions de la pòlissa. La contractació d’aquesta assegurança opcional es pot fer a les nostres oficines, caldrà pagar-la en el moment de fer la reserva del viatge (i no posteriorment). En cas de contractació, el Centre Europeu es només una figura intermediària en la contractació d’assegurances de cancel·lació, essent la relació contractual entre l’empresa asseguradora i la persona participant en el viatge. Alternativament també pots contractar una assegurança de cancel·lació directament a una corredoria d’assegurances, o directament a l’asseguradora de la teva elecció.

En aquest enllaç troba les condicions de cancel·lació per Excursions i Viatges Culturals pagats: Normatives Cancel·lació.

Info pràctica
Horaris i Punt de Trobada
Informació parades autocars
 • Hora de sortida indicada: 1a parada: Muntaner 213 (entre Diagonal i Londres, vorera del Bar Velòdrom) i al costat del Centre Europeu
 • 5 minuts després, aprox.: 2a parada: València 266 (Parada de bus situada entre Passeig de Gràcia i Rambla de Catalunya, a prop del Metro L3-L4 i Renfe Passeig de Gràcia);
 • 10 minuts després, aprox.: 3a parada: València 460 (Zona Sagrada Família, a la parada del bus situada entre Marina i Lepant, a prop Metro L2-L5 Sagrada Família);
 • 20 minuts després, aprox.: 4a i última parada: Av.Meridiana 388. A la parada del bus situada davant de la “matalasseria” de la cantonada del passeig de Fabra i Puig i molt a prop del Metro L1  Fabra i Puig i Renfe Sant Andreu Arenal. ATENCIÓ: No és a l’estació d’autobusos.
Dades tècniques
Altres dates