Tornar Reservar
PDF
excursio cultural a Sant Llorenç de la Muga

Pobles Medievals de l’Alt Empordà – La Muga -25/09/21-8h

Sant Llorenç de la Muga - El port de pescadors de Llançà - La Costa Brava nord

Pobles Medievals de l’Alt Empordà – La Muga -25/09/21-8h

Pobles Medievals de l’Alt Empordà – La Muga -25/09/21-8h

Sant Llorenç de la Muga - El port de pescadors de Llançà - La Costa Brava nord
Excursions Culturals
Art Història Paisatges
Activitat Club Cultural. No ets soci?
  • Aquesta activitat es troba en curs o ja s'ha realitzat. Consulta les properes activitats disponibles al programa AQUÍ.

Resum del viatge

Excursions Culturals

1 dia

excursio cultural a Sant Llorenç de la Muga
Excursions Culturals | Activitat Club Cultural.

Pobles Medievals de l’Alt Empordà – La Muga -25/09/21-8h

Sant Llorenç de la Muga - El port de pescadors de Llançà - La Costa Brava nord

Aquesta activitat es troba en curs o ja s'ha realitzat. Consulta les properes activitats disponibles al programa AQUÍ.
Destacats de l'Activitat
Itinerari
Preu i condicions
Info pràctica
Horaris i Punt de Trobada
Dades tècniques
Altres dates

Descripció: El riu Muga neix just a la frontera francesa del Vallespir amb l’Alt Empordà, una abrupta zona forestal que conserva nombroses ermites i suggestius paisatges de muntanya, coneguda com les Salines-Bassegoda. La Conca del Riu Muga és un territori que alberga preciosos pobles medievals, que conserven tot l’encant dels pobles rurals empordanesos. Al llarg de la vall veurem paisatges molt pintorescs i petites poblacions de gran interès cultural.


Destaca la bonica vila medieval de Sant Llorenç de la Muga, amb les seves torres de vigília i el seu nucli de pedra emmurallat, amb racons i carrers medievals, molt ben restaurats. L’origen històric del poble es remunta a l’Imperi Romà. El recinte fortificat es bastí entre els s. XIV i XV. A l’època moderna apareixen manufactures tradicionals com les fargues i el tèxtil, i ja des de finals del s. XIX, comença l’arribada d’estiuejants atrets per les belleses naturals i les aigües sulfuroses. Tot això configurarà l’actual caràcter turístic i de segona residència del poble.


Després d’aquesta visita, al migdia anirem cap a la costa mediterrània i arribarem al Port de Llançà, un indret molt atractiu i amb grans panoràmiques marítimes de la Costa Brava de l’Alt Empordà. I a la tarda ens aturarem a passejar per Peralada, una altra vila medieval amb bonics racons i carrers pintorescs, famosa per les seves caves i vins, i el Casino. Al capvespre retornarem a Barcelona amb arribada prevista cap a les 20h.


NOTES: Al migdia, temps lliure al Port de Llançà per dinar, passejar, estar a la platja … Podeu dur el dinar de pícnic o utilitzar els seus restaurants.


 

excursio cultural a Sant Llorenç de la Muga
Detalls del preu
El preu inclou

El preu NO inclou
Condicions Generals

Les condicions són les reglamentàriament vigents segons la normativa de viatges combinats de la Generalitat de Catalunya. La inscripció, ja sigui personal, per internet, per telèfon o per altres mitjans, implica la plena acceptació de tots i cadascun dels apartats daquesta informació i dels programes detallats i normatives de cada viatge o sortida. que podeu consultar en aquest enllaç totes les Condicions Generals de Reserva.

Mètode de Pagament

Per poder garantir la plaça, un cop confirmada la reserva, cal fer després el pagament corresponent de l’excursió o sortida o la bestreta d’un viatge. No es poden guardar places d’excursions i viatges, si no s’ha fet el pagament corresponent.

A les Excursions d’1 dia amb autocar, una vegada efectuada la inscripció i confirmada, es procedirà, a continuació, a pagar la totalitat de l’import de l’excursió en un termini màxim de 4 dies. Aquest import sempre haurà d’estar pagat abans de la sortida.

Als Viatges de 2 o més dies de durada, que inclouen hotels, cal fer una bestreta o pagament a compte de reserva (que indica a cada programa) també en el termini màxim de 4 dies després de la inscripció. La resta del pagament s’ha de fer, com a màxim, fins a la data límit indicada a cada programa. Les places reservades i no pagades en els terminis indicats seran anul·lades.

Assegurança de Viatge

Assegurança de viatge

En tots els nostres viatges de més d´un dia, caps de setmana i ponts, hem inclòs en el preu una assegurança de viatge que cobreix l´assistència mèdica i altres possibles incidències produïdes DURANT un viatge. Per això, no cal tenir cap preocupació sobre això. Es pot demanar més informació sobre aquesta pòlissa a les nostres oficines. Aquesta assegurança NO INCLOU les despeses de cancel·lació produïdes ABANS de la sortida, sigui quina sigui la causa. D’altra banda, recomanem portar a tots els viatges per Europa, la Targeta Sanitària Europea, que emet la Seguretat Social i que es pot demanar a l’INSS, personalment o per Internet.

Assegurança opcional de Cancel·lació

Per evitar qualsevol incidència ABANS d’un viatge, recomanem contractar una assegurança de cancel·lació que cobreix una malaltia greu imprevista (no preexistent), accident personal, hospitalització, mort familiar o incidència, produïts abans de la sortida, d’acord amb les condicions de la pòlissa . La contractació d’aquesta assegurança opcional es pot fer a les nostres oficines, haurà de pagar-la al moment de fer la reserva del viatge (i no posteriorment). En cas de contractació, el Centre Europeu és només una figura intermediària en la contractació d’assegurances de cancel·lació, i la relació contractual és entre l’empresa asseguradora i la persona participant en el viatge. Alternativament també podeu contractar una assegurança de cancel·lació directament a una corredoria d’assegurances, o directament a l’asseguradora de la vostra elecció.

Informació parades autocars
  • Hora de sortida indicada: 1a parada: Muntaner 213 (entre Diagonal i Londres, vorera del Bar Velòdrom) i al costat del Centre Europeu
  • 5 minuts després, aprox.: 2a parada: València 266 (Parada de bus situada entre Passeig de Gràcia i Rambla de Catalunya, a prop del Metro L3-L4 i Renfe Passeig de Gràcia);
  • 10 minuts després, aprox.: 3a parada: València 460 (Zona Sagrada Família, a la parada del bus situada entre Marina i Lepant, a prop Metro L2-L5 Sagrada Família);
  • 20 minuts després, aprox.: 4a i darrera parada: Av.Meridiana 388. A la parada del bus situada davant de la matalasseria de la cantonada del Passeig de Fabra i Puig i molt a prop del Metro L1 Fabra i Puig i Renfe Sant Andreu Arenal. ATENCIÓ: No és a l’estació d’autobusos.