Tornar Reservar
L'Arboretum de Mas Joan i Hostalric

L’Arboretum de Masjoan a Espinelves -17/10/21-8h

Els paisatges de Viladrau als peus del Montseny

L’Arboretum de Masjoan a Espinelves -17/10/21-8h

L’Arboretum de Masjoan a Espinelves -17/10/21-8h

Els paisatges de Viladrau als peus del Montseny
Excursions CulturalsJardins i Parcs
Paisatges Jardins
Activitat Club Cultural. No ets soci?
  • Activitat NO programada.

Resum de l'Excursió

Excursions Culturals | Jardins i Parcs

1 dia

L'Arboretum de Mas Joan i Hostalric
Excursions Culturals | Jardins i Parcs | Activitat Club Cultural.

L’Arboretum de Masjoan a Espinelves -17/10/21-8h

Els paisatges de Viladrau als peus del Montseny

Activitat NO programada.
Descripció de l'Activitat
Preu i condicions
Info pràctica
Horaris i Punt de Trobada
Dades tècniques
Altres dates

Descripció: En aquesta excursió anirem a passejar per un dels paisatges més màgics i evocadors, al peu del massís del Montseny. Ben a prop d’Espinelves, es troba l’Arboretum Masjoan. Un espai increïble amb més de 50 espècies diferents de coníferes.

A la finca hi ha arbres catalogats de monumentals plantats entre els anys 1860 i 1953, alguns declarats patrimoni natural per la Generalitat de Catalunya. La gran majoria d’arbres van ser plantats per Marià Masferrer Rierola, eminent naturalista i botànic. Una altra curiositat molt interessant va ser la hibridació natural que va succeir durant els 50 entre l’avet comú del Montseny (Abies Alba) i l’avet andalús (Abies Pinsapo). A aquesta nova espècie se li va donar el nom de la casa com a reconeixament del seu orígen i descobriment: Abies Masjoanis.

Després d’aquesta visita anirem a Viladrau on deixarem temps lliure per dinar a alguns dels seus restaurants o de pícnic a algun espai natural proper a la població. I a la tarda hi farem un passeig per explicar algunes curiositats botàniques relacionades amb Viladrau.

arboretum masjoan
Detalls del preu
El preu inclou

Els desplaçaments amb el nostre autocar.

Les visites i explicacions amb els guies del Centre Europeu.


El preu NO inclou

Entrada al Arboretum Masjoan, uns 5 € aprox. Pagament el dia de l’excursió.

Condicions Generals

Les condicions són les reglamentàriament vigents segons la normativa de viatges combinats de la Generalitat de Catalunya. La inscripció, tant si és personal, per internet, per telèfon o per altres mitjans, implica la plena acceptació de tots i cadascun dels apartats d’aquesta informació i dels programes detallats i normatives de cada viatge o sortida. que pots consultar en aquest enllaç totes les Condicions Generals de Reserva.

 

 

Mètode de Pagament

Per poder garantir la plaça, un cop confirmada la reserva, cal fer a continuació el pagament corresponent de l’excursió o sortida o la bestreta d’un viatge. No és possible guardar places d’excursions i viatges, si no s’ha fet el pagament corresponent.

  • A les Excursions d’1 dia en autocar, un cop efectuada la inscripció i confirmada la mateixa, es procedirà, tot seguit, a pagar la totalitat de l’import de l’excursió en un termini màxim de 4 dies. Aquest import haurà d’estar sempre pagat abans de la sortida.
  • En els Viatges de 2 o més dies de durada, que inclouen hotels, cal fer una bestreta o paga i senyal de reserva (que s’indica en cada programa) també en el termini màxim de 4 dies després de la inscripció. La resta del pagament s’ha de fer, com a màxim, fins a la data límit indicada en cada programa. Les places reservades i no pagades en els terminis indicats seran anul·lades.

 

Assegurança de Viatge

Assegurança de viatge

En tots els nostres viatges de més d’un dia, caps de setmana i ponts, hem inclòs en el preu una assegurança de viatge que cobreix l’assistència mèdica i altres possibles incidències produïdes DURANT un viatge. Per això, no cal tenir cap preocupació al respecte. Es pot demanar més informació sobre aquesta pòlissa a les nostres oficines. Aquesta assegurança NO INCLOU les despeses de cancel·lació produïdes ABANS de la sortida, qualsevol que sigui la causa. D’altra banda, recomanem portar en tots els viatges per Europa, la Targeta Sanitària Europea, que emet la Seguretat Social i que es pot demanar a l’INSS, personalment o per Internet.

Assegurança opcional de Cancel·lació

Per evitar qualsevol incidència ABANS d’un viatge, recomanem contractar una assegurança de cancel·lació que cobreix una malaltia greu imprevista (no preexistent), accident personal, hospitalització, defunció familiar o incidència, produïts abans de la sortida, d’acord amb les condicions de la pòlissa. La contractació d’aquesta assegurança opcional es pot fer a les nostres oficines, caldrà pagar-la en el moment de fer la reserva del viatge (i no posteriorment). En cas de contractació, el Centre Europeu es només una figura intermediària en la contractació d’assegurances de cancel·lació, essent la relació contractual entre l’empresa asseguradora i la persona participant en el viatge. Alternativament també pots contractar una assegurança de cancel·lació directament a una corredoria d’assegurances, o directament a l’asseguradora de la teva elecció.

En aquest enllaç troba les condicions de cancel·lació per Excursions i Viatges Culturals pagats: Normatives Cancel·lació.

  • Recordeu dur calçat còmode i aigua.
  • Al migdia es podrà dinar a Viladrau en un restaurant o de pícnic.

COVID 19 – AVIS IMPORTANT: En les sortides i activitats que realitzem establim unes mesures de seguretat:

– Ús de mascareta a l’interior de l’autocar, col.locada correctament. L’ús de la mascareta s’aconsella també durant l’activitat quan no es pugui mantenir la distància de seguretat.
– Mantenir 1,5-2 metres de distància mínim entre els participants.
– Es recomana l’ús de gel hidroalcohòlic desinfectant homologat.
– Seguir en tot moment les indicacions dels Guies i Professors durant el transcurs de l’activitat.

La durada i protocol d’actuació d’aquestes mesures de seguretat pel COVID19 estaran subjectes als canvis i actualitzacions que es poguessin aplicar en futures revisions de la normativa oficial aprovada per les autoritats sanitàries competents.

Sortida a les 8 h del matí.

Punt de sortida al carrer Muntaner 213, al costat del Centre Europeu amb les parades habituals

Horaris i punts de sortida en autocar:

  • Sortida programada: c/ Muntaner 213 (entre Av. Diagonal i C/Londres, vorera del Bar Velòdrom) al costat del Centre Europeu (Diagonal-Muntaner).
  • 5 minuts després:         c/ València 266 (Parada Bus, entre Rambla Catalunya i Passeig de Gràcia, a la vora Metro L3-L4 i Renfe Pg. de Gràcia).
  • 10 minuts després:       c/ València 460 (Parada Bus, entre Marina i Lepant, a la vora Metro L2-L5 Sagrada Familia).
  • 20 minuts després:      Av. Meridiana 388 (Xamfrà Fabra i Puig, molt a la vora Metro L1 i  Renfe Sant Andreu Arenal). Nota Important: NO es l’estació d’autobusos.