Tornar Reservar
PDF
Museu Arqueològic de Catalunya

El Museu Arqueològic: Bellesa, feminitat i masculinitat -17/02/23 -10h

Com es mostraven els fenicis? I els antics grecs i romans?

El Museu Arqueològic: Bellesa, feminitat i masculinitat -17/02/23 -10h

El Museu Arqueològic: Bellesa, feminitat i masculinitat -17/02/23 -10h

Com es mostraven els fenicis? I els antics grecs i romans?
Visites Art i HistòriaCicle Descobrir Barcelona
Història Arqueo
Activitat Club Cultural. No ets soci?
  • Aquesta activitat es troba en curs o ja s'ha realitzat. Consulta les properes activitats disponibles al programa AQUÍ.

Resum del viatge

Programa Activitats Culturals | Visites Art i Història | Cicle Descobrir Barcelona

Matinal

Museu Arqueològic de Catalunya
Programa Activitats Culturals | Visites Art i Història | Cicle Descobrir Barcelona | Activitat Club Cultural.

El Museu Arqueològic: Bellesa, feminitat i masculinitat -17/02/23 -10h

Com es mostraven els fenicis? I els antics grecs i romans?

Aquesta activitat es troba en curs o ja s'ha realitzat. Consulta les properes activitats disponibles al programa AQUÍ.
Destacats de l'Activitat
Itinerari
Preu i condicions
Info pràctica
Horaris i Punt de Trobada
Dades tècniques
Altres dates

Enamora’t de l’art amb el Centre Europeu de Barcelona ! … L’objectiu d’aquest Cicle Cultural “Descobrir Barcelona” és donar a conèixer i divulgar l’art, la història, els museus, els jardins i el patrimoni urbà de la ciutat. Acompanyats sempre amb Professors especialitzats i Guies experts, que donen amplies explicacions dels llocs que visitem. Participar en aquest Cicle és una bona ocasió per coincidir amb altres persones amb els mateixos interessos i aficions, en un agradable ambient d’amistat i cultura.

 


Museu Arqueològic de Catalunya

Aquesta visita vol indagar a través de les col·leccions del Museu Arqueològic de Catalunya els conceptes de bellesa, feminitat, masculinitat, … en l’antiguitat. Com era la perruqueria, el maquillatge i la indumentària a l’època antiga? … Quin era el rol de la dona? … Com ens ho mostra la mitologia? … Us proposem descobrir-ho a través d’una acurada selecció de peces arqueològiques del Museu, on veurem com segons la cultura, la història, la classe social i el moment històric les persones s’han mostrat d’una manera o d’una altra. Es tracta d’un museu cabdal per comprendre l’evolució de Catalunya i el seu entorn durant la prehistòria i la història antiga a través d’una important col·lecció de troballes i vestigis arqueològics.

Detalls del preu
El preu inclou
  • Explicacions i acompanyament del Professor-Guia del Centre Europeu.
  • Entrada al Museu.
  • Radioguies.

El preu NO inclou
  • Compra dels auriculars (1€), per això recomanem dur-los de casa.
Condicions Generals

Les condicions són les reglamentàriament vigents segons la normativa de viatges combinats de la Generalitat de Catalunya. La inscripció, ja sigui personal, per internet, per telèfon o per altres mitjans, implica la plena acceptació de tots i cadascun dels apartats daquesta informació i dels programes detallats i normatives de cada viatge o sortida. que podeu consultar en aquest enllaç totes les Condicions Generals de Reserva.

Mètode de Pagament

Per poder garantir la plaça, un cop confirmada la reserva, cal fer després el pagament corresponent de l’excursió o sortida o la bestreta d’un viatge. No es poden guardar places d’excursions i viatges, si no s’ha fet el pagament corresponent.

 

A les Excursions d’1 dia amb autocar, una vegada efectuada la inscripció i confirmada, es procedirà, a continuació, a pagar la totalitat de l’import de l’excursió en un termini màxim de 4 dies. Aquest import sempre haurà d’estar pagat abans de la sortida.

 

Als Viatges de 2 o més dies de durada, que inclouen hotels, cal fer una bestreta o pagament a compte de la reserva (que s’indica a cada programa) també en el termini màxim de 4 dies després de la inscripció. La resta del pagament s’ha de fer, com a màxim, fins a 30 dies abans de la sortida, o en la data límit indicada a cada programa. Les places reservades i no pagades en els terminis indicats podrien ser anul·lades.

Assegurança de Viatge

Assegurança d’Accidents i Assistència Sanitària Bàsica durant les Activitats i Excursions d’un dia.

En totes les nostres activitats i excursions d’un dia de durada, hem inclòs en el preu una assegurança que cobreix l’assistència sanitària bàsica a causa d’accidents, el rescat, i altres possibles incidències produïdes durant el dia d’excursió. Aquesta assegurança no cobreix el transport de retorn a casa un cop s’ha rebut l’alta. Els trasllats solen ser assumits per mútues privades, assegurances personals, o en el seu defecte han de ser costejats pels participants. Recomanem que consultis la teva mútua privada per aquests casos.

 

T’informem també que el nostre equip de guies està format per oferir acompanyament i segueix el nostre protocol d’actuació en cas d’incidència (Avís immediat al 112), un cop el participant ha estat atès pels serveis d’assistència, el Guia, valorant-ne el cas, retornarà amb el grup per continuar l’activitat.

 

Per informacions sobre les Assegurances de Viatge (+2 dies), fes clic aquí 

Servei de radioguies

Per fer més còmode la sortida i seguint els nous ordenaments i consells municipals que afecten les visites turístiques en grup pel centre històric, utilitzarem receptors i auriculars de lloguer. Aquests aparells els portaran els Professors i Guies el mateix dia de la visita. El seu ús serà obligatori per poder efectuar la sortida.

A les 10h a la sortida del Metro estació Poble Sec (L3-verda), sortida Manso, accés Teodor Bonaplata.