Tornar Reservar
PDF
Espai Subirachs al Poblenou

Visitem l’Espai Subirachs – 20/12/22 – 16,45h

Josep Maria Subirachs, la seva vida i obres – El seu museu al Poblenou

Visitem l’Espai Subirachs – 20/12/22 – 16,45h

Visitem l’Espai Subirachs – 20/12/22 – 16,45h

Josep Maria Subirachs, la seva vida i obres – El seu museu al Poblenou
Visites Art i HistòriaCicle Descobrir Barcelona
Art
Activitat Club Cultural. No ets soci?
 • image description Dates del viatge

  Dimarts, 20 desembre 2022

 • image description Durada

  Tarda

 • image description Hora de sortida

  16:45

 • image description Transport

  A peu

 • image description Ocupació

  Inscripcions obertes

 • image description Lloc de trobada

  A les 10.45h, a la sortida del metro de Poblenou (L4), Carrer Pujades amb Carrer Bilbao.

 • image description Què trobarem

  Una agradable sortida per Barcelona a l'espai Subirachs del Poblenou, per conèixer la història de l'artista Josep Maria Subirachs, la seva vida i obres.

Resum del viatge

Visites Art i Història | Cicle Descobrir Barcelona

Tarda

Espai Subirachs al Poblenou
Visites Art i Història | Cicle Descobrir Barcelona | Activitat Club Cultural.

Visitem l’Espai Subirachs – 20/12/22 – 16,45h

Josep Maria Subirachs, la seva vida i obres – El seu museu al Poblenou

Una agradable sortida per Barcelona a l'espai Subirachs del Poblenou, per conèixer la història de l'artista Josep Maria Subirachs, la seva vida i obres.

Lloc de trobada:

A les 10.45h, a la sortida del metro de Poblenou (L4), Carrer Pujades amb Carrer Bilbao.

 • Dia de sortida

  Dimarts, 20 desembre 2022
 • Hora de sortida

  16:45
 • Transport

  A peu
 • Preu socis

  Gratuïta per socis
Destacats de l'Activitat
Itinerari
Preu i condicions
Info pràctica
Horaris i Punt de Trobada
Dades tècniques
Altres dates

L’art no té fronteres, i es pot trobar en qualsevol espai, en aquesta sortida anem en concret a l’espai Subirachs al Poblenou, coneixerem tots junts la història de Josep Maria Subirachs, la seva vida i obres. Apuntat en aquesta sortida abans no sigui tard i enamora’t de l’art amb nosaltres.

Participar en aquesta sortida és una bona ocasió per coincidir amb altres persones amb els mateixos interessos i aficions, en un agradable ambient d’amistat i cultura.

Espai Subirachs al Poblenou

Fa unes setmanes vam organitzar la Ruta Subirachs i, després de conèixer la seva obra pública per Ciutat Vella i l’Eixample ara us convidem a conèixer a l’artista amb més profunditat. Per fer-ho, visitarem l’Espai Subirachs, creat i gestionat per la família de l’artista al barri del Poblenou, situat molt a prop d’on va néixer. A la col·lecció permanent s’hi exposen obres de les diferents etapes de Subirachs per entendre i guiar-nos a través de la seva manera de veure el món: esbossos, dibuixos, pintures, gravats, litografies, cartells, medalles i joies… 


“El dibuix és el primer estat de tota obra plàstica, però també és, per si sol, un gènere definitiu. En el dibuix és on es veu amb més puresa la intenció del creador.” Josep M. Subirachs


Notes: Entrada a l’Espai Subirachs: Es recolliran 8 € en efectiu el dia de la visita. Preguem import exacte.

Detalls del preu
El preu inclou
 • Explicacions i acompanyament dels professors i guies del Centre Europeu.

El preu NO inclou
 • Entrada a l’Espai Subirachs: Es recolliran 8 € en efectiu el dia de la visita. Preguem import exacte.
Condicions Generals

Les condicions són les reglamentàriament vigents segons la normativa de viatges combinats de la Generalitat de Catalunya. La inscripció, ja sigui personal, per internet, per telèfon o per altres mitjans, implica la plena acceptació de tots i cadascun dels apartats daquesta informació i dels programes detallats i normatives de cada viatge o sortida. que podeu consultar en aquest enllaç totes les Condicions Generals de Reserva.

Mètode de Pagament

Per poder garantir la plaça, un cop confirmada la reserva, cal fer després el pagament corresponent de l’excursió o sortida o la bestreta d’un viatge. No es poden guardar places d’excursions i viatges, si no s’ha fet el pagament corresponent.

A les Excursions d’1 dia amb autocar, una vegada efectuada la inscripció i confirmada, es procedirà, a continuació, a pagar la totalitat de l’import de l’excursió en un termini màxim de 4 dies. Aquest import sempre haurà d’estar pagat abans de la sortida.

Als Viatges de 2 o més dies de durada, que inclouen hotels, cal fer una bestreta o pagament a compte de reserva (que indica a cada programa) també en el termini màxim de 4 dies després de la inscripció. La resta del pagament s’ha de fer, com a màxim, fins a la data límit indicada a cada programa. Les places reservades i no pagades en els terminis indicats seran anul·lades.

Assegurança de Viatge

Assegurança de viatge

En tots els nostres viatges de més d´un dia, caps de setmana i ponts, hem inclòs en el preu una assegurança de viatge que cobreix l´assistència mèdica i altres possibles incidències produïdes DURANT un viatge. Per això, no cal tenir cap preocupació sobre això. Es pot demanar més informació sobre aquesta pòlissa a les nostres oficines. Aquesta assegurança NO INCLOU les despeses de cancel·lació produïdes ABANS de la sortida, sigui quina sigui la causa. D’altra banda, recomanem portar a tots els viatges per Europa, la Targeta Sanitària Europea, que emet la Seguretat Social i que es pot demanar a l’INSS, personalment o per Internet.

Assegurança opcional de Cancel·lació

Per evitar qualsevol incidència ABANS d’un viatge, recomanem contractar una assegurança de cancel·lació que cobreix una malaltia greu imprevista (no preexistent), accident personal, hospitalització, mort familiar o incidència, produïts abans de la sortida, d’acord amb les condicions de la pòlissa . La contractació d’aquesta assegurança opcional es pot fer a les nostres oficines, haurà de pagar-la al moment de fer la reserva del viatge (i no posteriorment). En cas de contractació, el Centre Europeu és només una figura intermediària en la contractació d’assegurances de cancel·lació, i la relació contractual és entre l’empresa asseguradora i la persona participant en el viatge. Alternativament també podeu contractar una assegurança de cancel·lació directament a una corredoria d’assegurances, o directament a l’asseguradora de la vostra elecció.

A les 10.45 h a la sortida del metro de Poblenou (L4), Carrer Pujades amb Carrer Bilbao.