Tornar Reservar
PDF

Jujol i la seva obra: Visitem l’Ateneu de Barcelona – 24/03/2023 – 16h45

La modernitat de l'arquitecte Josep Maria Jujol, un patrimoni per explorar

Jujol i la seva obra: Visitem l’Ateneu de Barcelona – 24/03/2023 – 16h45

Jujol i la seva obra: Visitem l’Ateneu de Barcelona – 24/03/2023 – 16h45

La modernitat de l'arquitecte Josep Maria Jujol, un patrimoni per explorar
Visites Art i HistòriaCicle Descobrir Barcelona
Art Història
Activitat Club Cultural. No ets soci?
 • image description Dates del viatge

  Divendres, 24 març 2023

 • image description Durada

  Tarda

 • image description Hora de sortida

  16:45

 • image description Transport

  A peu

 • image description Preu socis

  16€

 • image description No socis

  +10€

 • image description Ocupació

  Consulta la disponibilitat de places.

 • image description Lloc de trobada

  Davant del Cafè Zurich de la Plaça Catalunya de Barcelona.

 • image description Què trobarem

  Una interessant sortida d'art i història, per descobrir l’obra de l'arquitecte Josep Maria Jujol a la ciutat de Barcelona.

Resum del viatge

Programa Activitats Culturals | Visites Art i Història | Cicle Descobrir Barcelona

Tarda

Programa Activitats Culturals | Visites Art i Història | Cicle Descobrir Barcelona | Activitat Club Cultural.

Jujol i la seva obra: Visitem l’Ateneu de Barcelona – 24/03/2023 – 16h45

La modernitat de l'arquitecte Josep Maria Jujol, un patrimoni per explorar

Una interessant sortida d'art i història, per descobrir l’obra de l'arquitecte Josep Maria Jujol a la ciutat de Barcelona.

Lloc de trobada:

Davant del Cafè Zurich de la Plaça Catalunya de Barcelona.

 • Dia de sortida

  Divendres, 24 març 2023
 • Hora de sortida

  16:45
 • Transport

  A peu
 • Preu socis

  16€
Destacats de l'Activitat
Itinerari
Preu i condicions
Info pràctica
Horaris i Punt de Trobada
Dades tècniques
Altres dates

Participa en aquesta petita sortida cultural per conèixer l’arquitecte Josep Maria Jujol i algunes de les seves obres a la ciutat de Barcelona!

 

L’objectiu d’aquest Cicle Cultural “Descobrir Barcelona” és donar a conèixer i divulgar l’art, la història, els museus, els jardins i el patrimoni urbà de la ciutat. Acompanyats sempre amb Professors especialitzats i Guies experts, que donen àmplies explicacions dels llocs que visitem. Participar en aquest Cicle és una bona ocasió per coincidir amb altres persones amb els mateixos interessos i aficions, en un agradable ambient d’amistat i cultura.

 

Josep Maria Jujol

 

Dins del moviment modernista, l’obra de Josep Maria Jujol (Tarragona, 1879 – Barcelona, 1949) és absolutament original i lúdica, malgrat que sovint feia servir materials reutilitzats així com mitjans de construcció precaris. Tot i això,  Jujol va ser un artista total: va ser arquitecte però també decorador, escultor, esgrafiador i dibuixant, entre d’altres. Amb aquesta activitat, et proposem descobrir l’obra de l’arquitecte tarragoní, que treballava tant en solitari com en col·laboració amb altres col·legues de professió. En aquest sentit, és ben conegut el seu treball amb Antoni Gaudí, de qui és considerat deixeble. 

 

En aquesta ruta temàtica tan especial, ens endinsem en el món de Jujol mitjançant la descoberta d’algunes de les seves obres que es troben a la nostra ciutat. En concret, accedim a un espai exclusiu: l’Ateneu Barcelonès. A principis del segle XX, Jujol va participar en la reforma del Palau Savassona, un palau senyorial que va esdevenir la seu d’aquesta emblemàtica institució catalana, de la qual també va ser soci. L’edifici, catalogat com a Bé cultural d’interès nacional (BCIN), conté una de les biblioteques privades més importants de Catalunya, dissenyada pel nostre arquitecte i especialitzada en obres del segle XIX i XX (Renaixença, Modernisme i Noucentisme).

Detalls del preu
El preu inclou
 • Explicacions i acompanyament del guia del Centre Europeu.
 • Entrada i visita a l’Ateneu Barcelonès
 • Ús de radioguies

El preu NO inclou
 • Compra dels auriculars (1€), per això recomanem dur-los de casa.
Condicions Generals

Les condicions són les reglamentàriament vigents segons la normativa de viatges combinats de la Generalitat de Catalunya. La inscripció, ja sigui personal, per internet, per telèfon o per altres mitjans, implica la plena acceptació de tots i cadascun dels apartats daquesta informació i dels programes detallats i normatives de cada viatge o sortida. que podeu consultar en aquest enllaç totes les Condicions Generals de Reserva.

Mètode de Pagament

Per poder garantir la plaça, un cop confirmada la reserva, cal fer després el pagament corresponent de l’excursió o sortida o la bestreta d’un viatge. No es poden guardar places d’excursions i viatges, si no s’ha fet el pagament corresponent.

 

A les Excursions d’1 dia amb autocar, una vegada efectuada la inscripció i confirmada, es procedirà, a continuació, a pagar la totalitat de l’import de l’excursió en un termini màxim de 4 dies. Aquest import sempre haurà d’estar pagat abans de la sortida.

 

Als Viatges de 2 o més dies de durada, que inclouen hotels, cal fer una bestreta o pagament a compte de la reserva (que s’indica a cada programa) també en el termini màxim de 4 dies després de la inscripció. La resta del pagament s’ha de fer, com a màxim, fins a 30 dies abans de la sortida, o en la data límit indicada a cada programa. Les places reservades i no pagades en els terminis indicats podrien ser anul·lades.

Assegurança de Viatge

Assegurança d’Accidents i Assistència Sanitària Bàsica durant les Activitats i Excursions d’un dia.

En totes les nostres activitats i excursions d’un dia de durada, hem inclòs en el preu una assegurança que cobreix l’assistència sanitària bàsica a causa d’accidents, el rescat, i altres possibles incidències produïdes durant el dia d’excursió. Aquesta assegurança no cobreix el transport de retorn a casa un cop s’ha rebut l’alta. Els trasllats solen ser assumits per mútues privades, assegurances personals, o en el seu defecte han de ser costejats pels participants. Recomanem que consultis la teva mútua privada per aquests casos.

 

T’informem també que el nostre equip de guies està format per oferir acompanyament i segueix el nostre protocol d’actuació en cas d’incidència (Avís immediat al 112), un cop el participant ha estat atès pels serveis d’assistència, el Guia, valorant-ne el cas, retornarà amb el grup per continuar l’activitat.

 

Per informacions sobre les Assegurances de Viatge (+2 dies), fes clic aquí 

Servei de radioguies

Per fer més còmode la sortida i seguint els nous ordenaments i consells municipals que afecten les visites turístiques en grup pel centre històric, utilitzarem receptors i auriculars de lloguer. Aquests aparells, en cas de ser necessaris, els portaran els Professors i Guies el mateix dia de la visita. El seu ús serà obligatori per poder efectuar la sortida.

A les 16h45. Davant del Cafè Zurich de la Plaça Catalunya de Barcelona.