Tornar Reservar

Galeria Senda: L’obra de Jordi Bernadó -26/03-11h

"Si no, demà" - Visita especial a l'Exposició d'Art - Galeries de Barcelona

Galeria Senda: L’obra de Jordi Bernadó -26/03-11h

Galeria Senda: L’obra de Jordi Bernadó -26/03-11h

"Si no, demà" - Visita especial a l'Exposició d'Art - Galeries de Barcelona
Visites d'Art i HistòriaCicle Cultural Descobrir Barcelona
Art
Activitat Club Cultural. No ets soci?
  • Activitat NO programada.

Resum de l'Excursió

Programa Activitats Culturals | Visites d'Art i Història | Cicle Cultural Descobrir Barcelona

Matinal

Programa Activitats Culturals | Visites d'Art i Història | Cicle Cultural Descobrir Barcelona | Activitat Club Cultural.

Galeria Senda: L’obra de Jordi Bernadó -26/03-11h

"Si no, demà" - Visita especial a l'Exposició d'Art - Galeries de Barcelona

Activitat NO programada.

CICLE CULTURAL DESCOBRIR BARCELONA: L’OBRA DE JORDI BERNADÓ A LA GALERIA SENDA

Lloc de trobada: Davant de la Galeria Senda, carrer Trafalgar 32, prop de C/ Bruc. L’estació de metro propera és Urquinaona (L1 i L4).

Preu Socis: 8 € –  No-Socis: 18 €

Nota: Visita especial exclusiva. Places limitades. Grups reduïts. Aquesta visita es repeteix en altres dates i horaris.


Descripció de la sortida:

Anirem a la Galeria Senda de Barcelona per visitar una exposició de l’artista Jordi Bernadó.

Jordi Bernadó va néixer a Lleida el 1966. Va guanyar la Beca Fotopress, i de la Beca Endesa X el 2007. La seva obra forma part d’importants col·leccions d’art públiques i privades com: Fundació «La Caixa», Fundació Telefònica, Bibliothèque Nationale de France, Deusche Bank Collection, Artium, Fundació Vila Casas i Banc Sabadell, entre altres. Ha publicat més de vint llibres entre els quals destaquen “Good News always read the fini print” (guanyador del Premi Laus, 1999), “Very very bad news” (guanyador del premi al millor llibre de fotografia de Photoespaña i del premi al millor llibre d’art del Ministeri de Cultura, el 2002), entre altres.

En aquesta exposició, titulada “Si no, demà”, l’artista s’inspira en la poesia ‘Si no, l’hivern’ de Safo i de la reinterpretació que en feu Anne Carson. Veurem imatges que construeixen una mirada a un món, el nostre, en el qual el sòl ha començat a esquerdar-se. I és d’aquí, des de l’esquerda, on Bernadó rastreja la bellesa fugissera a través de les pistes que deixa en retirar-se.

Les seves obres són més aviat senyals que apunten al sorgiment d’una nova realitat, senyals units per un fil invisible, un qüestionament, que les ordena.
Com viure? … Com habitem l’espai? … Què fem per a trobar un lloc que no sigui un miratge? … En suma, una exposició de singular interès cultural.


Què és el “Cicle Cultural Descobrir Barcelona” ?

L’objectiu d’aquest Cicle Cultural organitzat pel Centre Europeu de Barcelona, és donar a conèixer i divulgar l’art, la història, els museus, els jardins i el patrimoni urbà de la ciutat, a totes aquelles persones desitjoses de conèixer-lo en profunditat. El Programa s’estructura amb una sèrie de sortides, itineraris i visites temàtiques, sempre acompanyats amb Professors especialitzats i Guies experts. Participar en aquest Cicle és una bona ocasió per conèixer a fons la ciutat de Barcelona, i coincidir amb altres persones amb els mateixos interessos i aficions, en un agradable ambient d’amistat i cultura.


 

*COVID-19 – ATENCIÓ: A causa del Covid-19, establim unes mesures de seguretat seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries, fins a nou avís. Les sortides seran en grups reduïts i els guies utilitzaran mascareta, altaveus o radioguies i mesures de distanciament adequades. També hi haurà unes mesures d’obligat compliment pels assistents:

  • Ús de mascareta durant tota la durada de l’activitat.
  • Mantenir 1,5-2 metres de distància mínim entre els participants.
  • Es recomana l’ús de gel hidroalcohòlic.