Tornar Reservar
Ruta escultòrica: l'art del segle XX i Barcelona

Escultures del segle XX a Barcelona -10/12/21 -10h

Ruta Temàtica: Passejada per Ciutat Vella, on l'escultura i la ciutat s'inspiren

Escultures del segle XX a Barcelona -10/12/21 -10h

Escultures del segle XX a Barcelona -10/12/21 -10h

Ruta Temàtica: Passejada per Ciutat Vella, on l'escultura i la ciutat s'inspiren
Visites d'Art i HistòriaCicle Cultural Descobrir Barcelona
Art Passejada
Activitat Club Cultural. No ets soci?
 • image description Dates del viatge

  Divendres, 10 desembre 2021

 • image description Durada

  Matinal

 • image description Hora de sortida

  10:00

 • image description Transport

  A peu

 • image description Idioma

  Català

 • image description Preu

  10€

 • image description Ocupació

  Disponible

 • image description Lloc de trobada

  Davant del Bar Zurich de Plaça Catalunya, al costat de la sortida dels FGC. Les línies més properes de metro són la L1 i L3, i els trens FGC i Renfe.

 • image description Què trobarem

  En aquesta ruta escultòrica veurem com l'art del segle XX i la ciutat de Barcelona s'influencien i s'inspiren l'un a l'altre.

Resum de l'Excursió

Visites d'Art i Història | Cicle Cultural Descobrir Barcelona

Matinal

Ruta escultòrica: l'art del segle XX i Barcelona
Visites d'Art i Història | Cicle Cultural Descobrir Barcelona | Activitat Club Cultural.

Escultures del segle XX a Barcelona -10/12/21 -10h

Ruta Temàtica: Passejada per Ciutat Vella, on l'escultura i la ciutat s'inspiren

En aquesta ruta escultòrica veurem com l'art del segle XX i la ciutat de Barcelona s'influencien i s'inspiren l'un a l'altre.

Lloc de trobada:

Davant del Bar Zurich de Plaça Catalunya, al costat de la sortida dels FGC. Les línies més properes de metro són la L1 i L3, i els trens FGC i Renfe.

 • Dia de sortida

  Divendres, 10 desembre 2021
 • Hora de sortida

  10:00
 • Transport

  A peu
 • Preu

  10€
Descripció de l'Activitat
Preu i condicions
Info pràctica
Horaris i Punt de Trobada
Dades tècniques
Altres dates

L’objectiu d’aquest Cicle Cultural organitzat pel Centre Europeu de Barcelona, és donar a conèixer i divulgar l’art, la història, els museus, els jardins i el patrimoni urbà de la ciutat, a totes aquelles persones desitjoses de conèixer-lo en profunditat. El Programa s’estructura amb una sèrie de sortides, itineraris i visites temàtiques, sempre acompanyats amb Professors especialitzats i Guies experts. Participar en aquest Cicle és una bona ocasió per conèixer a fons la ciutat de Barcelona, i coincidir amb altres persones amb els mateixos interessos i aficions, en un agradable ambient d’amistat i cultura.


En aquesta ruta el tema principal serà l’escultura del segle XX que ens podem trobar per Ciutat Vella, al centre de Barcelona. Art urbà de primera categoria amb noms tan importants per a la història de l’art com Eduardo Chillida, Joan Brossa o Joan Miró.


Mentre passegem pel Raval i el Barri Gòtic, entendrem com l’escultura i la ciutat es relacionen i s’influencien l’una a l’altra. El segle XX és una època de transformació i modernització per a Barcelona, que entèn l’art com una eina per obrir-se al món i donar-se a conèixer. D’aquesta manera, la “nova” Barcelona aconsegueix un efecte semblant però a la inversa: inspirar a diversos artistes a crear, els quals veuen els carrers i les places barcelonines com un bon escenari per exposar les seves obres. Fins i tot, podem trobar algunes obres dedicades específicament a Barcelona.


L’objectiu, doncs, és anar descobrint aquelles obres amb gran lligam sentimental i representatiu amb la nostra ciutat.

Detalls del preu
El preu inclou

Explicacions i acompanyament dels professors i guies del Centre Europeu.

Lloguer de radioguia per tal de facilitar l’activitat.


El preu NO inclou

Compra dels auriculars (1€), per això recomanem dur-los de casa.

Condicions Generals

Les condicions són les reglamentàriament vigents segons la normativa de viatges combinats de la Generalitat de Catalunya. La inscripció, tant si és personal, per internet, per telèfon o per altres mitjans, implica la plena acceptació de tots i cadascun dels apartats d’aquesta informació i dels programes detallats i normatives de cada viatge o sortida. que pots consultar en aquest enllaç totes les Condicions Generals de Reserva.

 

 

Mètode de Pagament

Per poder garantir la plaça, un cop confirmada la reserva, cal fer a continuació el pagament corresponent de l’excursió o sortida o la bestreta d’un viatge. No és possible guardar places d’excursions i viatges, si no s’ha fet el pagament corresponent.

 • A les Excursions d’1 dia en autocar, un cop efectuada la inscripció i confirmada la mateixa, es procedirà, tot seguit, a pagar la totalitat de l’import de l’excursió en un termini màxim de 4 dies. Aquest import haurà d’estar sempre pagat abans de la sortida.
 • En els Viatges de 2 o més dies de durada, que inclouen hotels, cal fer una bestreta o paga i senyal de reserva (que s’indica en cada programa) també en el termini màxim de 4 dies després de la inscripció. La resta del pagament s’ha de fer, com a màxim, fins a la data límit indicada en cada programa. Les places reservades i no pagades en els terminis indicats seran anul·lades.

 

Assegurança de Viatge

Assegurança de viatge

En tots els nostres viatges de més d’un dia, caps de setmana i ponts, hem inclòs en el preu una assegurança de viatge que cobreix l’assistència mèdica i altres possibles incidències produïdes DURANT un viatge. Per això, no cal tenir cap preocupació al respecte. Es pot demanar més informació sobre aquesta pòlissa a les nostres oficines. Aquesta assegurança NO INCLOU les despeses de cancel·lació produïdes ABANS de la sortida, qualsevol que sigui la causa. D’altra banda, recomanem portar en tots els viatges per Europa, la Targeta Sanitària Europea, que emet la Seguretat Social i que es pot demanar a l’INSS, personalment o per Internet.

Assegurança opcional de Cancel·lació

Per evitar qualsevol incidència ABANS d’un viatge, recomanem contractar una assegurança de cancel·lació que cobreix una malaltia greu imprevista (no preexistent), accident personal, hospitalització, defunció familiar o incidència, produïts abans de la sortida, d’acord amb les condicions de la pòlissa. La contractació d’aquesta assegurança opcional es pot fer a les nostres oficines, caldrà pagar-la en el moment de fer la reserva del viatge (i no posteriorment). En cas de contractació, el Centre Europeu es només una figura intermediària en la contractació d’assegurances de cancel·lació, essent la relació contractual entre l’empresa asseguradora i la persona participant en el viatge. Alternativament també pots contractar una assegurança de cancel·lació directament a una corredoria d’assegurances, o directament a l’asseguradora de la teva elecció.

En aquest enllaç troba les condicions de cancel·lació per Excursions i Viatges Culturals pagats: Normatives Cancel·lació.

A les 10h davant del Bar Zurich de Plaça Catalunya, al costat de la sortida dels FGC. Les línies més properes de metro són la L1 i L3, i els trens FGC i Renfe.