Tornar Reservar
PDF
Passejant per la modernitat a través de galeries d'art

Descobrir Barcelona: Les galeries de Consell de Cent -28/01/22 -16h

Passejant per la modernitat ... les Galeries d'Art al voltant del carrer Consell de Cent de Barcelona

Descobrir Barcelona: Les galeries de Consell de Cent -28/01/22 -16h

Descobrir Barcelona: Les galeries de Consell de Cent -28/01/22 -16h

Passejant per la modernitat ... les Galeries d'Art al voltant del carrer Consell de Cent de Barcelona
Visites Art i HistòriaCicle Descobrir Barcelona
Art
Activitat Club Cultural. No ets soci?
  • Aquesta activitat es troba en curs o ja s'ha realitzat. Consulta les properes activitats disponibles al programa AQUÍ.

Resum del viatge

Visites Art i Història | Cicle Descobrir Barcelona

Tarda

Passejant per la modernitat a través de galeries d'art
Visites Art i Història | Cicle Descobrir Barcelona | Activitat Club Cultural.

Descobrir Barcelona: Les galeries de Consell de Cent -28/01/22 -16h

Passejant per la modernitat ... les Galeries d'Art al voltant del carrer Consell de Cent de Barcelona

Aquesta activitat es troba en curs o ja s'ha realitzat. Consulta les properes activitats disponibles al programa AQUÍ.
Destacats de l'Activitat
Itinerari
Preu i condicions
Info pràctica
Horaris i Punt de Trobada
Dades tècniques
Altres dates

Descobrir Barcelona: L’objectiu d’aquest Cicle Cultural organitzat pel Centre Europeu de Barcelona, és donar a conèixer i divulgar l’art, la història, els museus, els jardins i el patrimoni urbà de la ciutat, a totes aquelles persones desitjoses de conèixer-lo en profunditat. El Programa s’estructura amb una sèrie de sortides, itineraris i visites temàtiques especials, sempre acompanyats amb Professors especialitzats i Guies experts.

Aquest Cicle es realitza en grups reduïts i amb places limitades, perquè els llocs que visitem no permeten fer visites a grups nombrosos. Participar en aquest Cicle és una bona ocasió per conèixer a fons la ciutat de Barcelona, i coincidir amb altres persones amb els mateixos interessos i aficions, en un agradable ambient d’amistat i cultura. En aquest Cicle hi poden participar socis i no-socis acompanyants.

Descripció: Durant aquesta ruta podrem conèixer i apropar-nos a l’art d’una manera diferent. Entrarem a algunes de les galeries d’art que queden al carrer Consell de Cent, o a prop, descobrirem les seves exposicions i parlarem del diàleg artístic que ens proposen.

Des d’art contemporani fins a art del segle XIX, amb artistes reconeguts internacionalment i d’altres no tant coneguts però que val la pena descobrir. Tot en un espai molt especial i diferent del que estem acostumats.


 

galeries d
galeries d
galeries d
Detalls del preu
El preu inclou

Explicacions dels professors del Centre Europeu.

Radioguies.

Material facilitat per algunes de les galeries.

Disseny de la ruta.


El preu NO inclou
  • +1€  Auriculars. Recomanem portar els propis.
Condicions Generals

Les condicions són les reglamentàriament vigents segons la normativa de viatges combinats de la Generalitat de Catalunya. La inscripció, ja sigui personal, per internet, per telèfon o per altres mitjans, implica la plena acceptació de tots i cadascun dels apartats daquesta informació i dels programes detallats i normatives de cada viatge o sortida. que podeu consultar en aquest enllaç totes les Condicions Generals de Reserva.

Mètode de Pagament

Per poder garantir la plaça, un cop confirmada la reserva, cal fer després el pagament corresponent de l’excursió o sortida o la bestreta d’un viatge. No es poden guardar places d’excursions i viatges, si no s’ha fet el pagament corresponent.

A les Excursions d’1 dia amb autocar, una vegada efectuada la inscripció i confirmada, es procedirà, a continuació, a pagar la totalitat de l’import de l’excursió en un termini màxim de 4 dies. Aquest import sempre haurà d’estar pagat abans de la sortida.

Als Viatges de 2 o més dies de durada, que inclouen hotels, cal fer una bestreta o pagament a compte de reserva (que indica a cada programa) també en el termini màxim de 4 dies després de la inscripció. La resta del pagament s’ha de fer, com a màxim, fins a la data límit indicada a cada programa. Les places reservades i no pagades en els terminis indicats seran anul·lades.

Assegurança de Viatge

Assegurança de viatge

En tots els nostres viatges de més d´un dia, caps de setmana i ponts, hem inclòs en el preu una assegurança de viatge que cobreix l´assistència mèdica i altres possibles incidències produïdes DURANT un viatge. Per això, no cal tenir cap preocupació sobre això. Es pot demanar més informació sobre aquesta pòlissa a les nostres oficines. Aquesta assegurança NO INCLOU les despeses de cancel·lació produïdes ABANS de la sortida, sigui quina sigui la causa. D’altra banda, recomanem portar a tots els viatges per Europa, la Targeta Sanitària Europea, que emet la Seguretat Social i que es pot demanar a l’INSS, personalment o per Internet.

Assegurança opcional de Cancel·lació

Per evitar qualsevol incidència ABANS d’un viatge, recomanem contractar una assegurança de cancel·lació que cobreix una malaltia greu imprevista (no preexistent), accident personal, hospitalització, mort familiar o incidència, produïts abans de la sortida, d’acord amb les condicions de la pòlissa . La contractació d’aquesta assegurança opcional es pot fer a les nostres oficines, haurà de pagar-la al moment de fer la reserva del viatge (i no posteriorment). En cas de contractació, el Centre Europeu és només una figura intermediària en la contractació d’assegurances de cancel·lació, i la relació contractual és entre l’empresa asseguradora i la persona participant en el viatge. Alternativament també podeu contractar una assegurança de cancel·lació directament a una corredoria d’assegurances, o directament a l’asseguradora de la vostra elecció.

A les 16h al costat del metro Passeig de Gràcia, sortida Consell de Cent.