Tornar Reservar

Descobrir Barcelona: La Casa Vicens de Gaudí -16/3-10h

Visita guiada a l'interior de la Casa Vicens

Descobrir Barcelona: La Casa Vicens de Gaudí -16/3-10h

Descobrir Barcelona: La Casa Vicens de Gaudí -16/3-10h

Visita guiada a l'interior de la Casa Vicens
Visites d'Art i HistòriaCicle Cultural Descobrir Barcelona
Art Història
Activitat Club Cultural. No ets soci?
  • Activitat NO programada.

Trip Summary

Programa Activitats Culturals | Visites d'Art i Història | Cicle Cultural Descobrir Barcelona

Matinal

Programa Activitats Culturals | Visites d'Art i Història | Cicle Cultural Descobrir Barcelona | Activitat Club Cultural.

Descobrir Barcelona: La Casa Vicens de Gaudí -16/3-10h

Visita guiada a l'interior de la Casa Vicens

Activitat NO programada.

CICLE CULTURAL DESCOBRIR BARCELONA: LA CASA VICENS de GAUDÍ

Punt de Trobada: A la porta de la Casa Vicens, al carrer de les Carolines, 20-26. El Metro més proper és Fontana de la L3 (verda).

Preu socis: 14 € – 

Places limitades. Grups reduïts. Aquesta visita es repeteix en altres dates i horaris.


AVÍS: En cas de cancel·lació o no presentació a l’hora indicada, no es possible retornar l’import de les entrades pagades, qualsevol que sigui la causa.


Descripció de la sortida:

La Casa Vicens va ser construïda entre 1883 i 1885 pel genial arquitecte Antoni Gaudí, de fet va ser la primera casa que va fer. Amb aquesta visita podrem descobrir un Gaudí jove, que explora, experimenta i barreja l’arquitectura tradicional catalana i la influència de l’art àrab que sempre el va meravellar. Una visita sorprenent que té el seu punt més àlgid al pis noble, on vivia la família Vicens, amb una decoració exquisida.


La casa, inclosa com a Patrimoni de la Humanitat de la UNESCO l’any 2005, va obrir les portes com a museu el novembre del 2017, després de tres anys de restauració. A més dels espais concebuts originalment per Gaudí, també s’ha procurat donar a conèixer l’ampliació feta per Joan Baptista Serra de Martínez l’any 1925 i el preciós jardí que l’envolta.


AVIS IMPORTANT: Servei de radioguies i auriculars

Per fer més còmode la sortida i seguint els ordenaments i consells municipals que afecten les visites turístiques en grup, utilitzarem receptors de lloguer. L’ús de radioguies incrementa la seguretat durant les sortides ja que permet mantenir les distàncies, alhora que millora l’escolta de les explicacions dels Professors i Guies.

Aquests aparells els portaran els guies el mateix dia de la visita i el seu cost per persona és de 2 € (pagament el dia de la visita amb import exacte). D’altra banda, a partir d’ara i per tal de reduir l’ús d’auriculars d’un sol ús, aquests es cobraran a un cost suplementari de 1 €. T’animem a que portis els teus propis auriculars i així contribuïm a la disminució de residus i plàstics d’un sol ús.

Moltes gràcies per la teva comprensió i suport!CICLE CULTURAL DESCOBRIR BARCELONA

L’objectiu d’aquest Cicle Cultural organitzat pel Centre Europeu de Barcelona, és donar a conèixer i divulgar l’art, la història, els museus, els jardins i el patrimoni urbà de la ciutat, a totes aquelles persones desitjoses de conèixer-lo en profunditat. El Programa s’estructura amb una sèrie de sortides, itineraris i visites temàtiques, sempre acompanyats amb Professors especialitzats i Guies experts. Participar en aquest Cicle és una bona ocasió per conèixer a fons la ciutat de Barcelona, i coincidir amb altres persones amb els mateixos interessos i aficions, en un agradable ambient d’amistat i cultura. (Grup reduït – Places limitades).

 


*COVID-19 – ATENCIÓ: A causa del Covid-19, establim unes mesures de seguretat seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries, fins a nou avís. Les sortides seran en grups reduïts i els guies utilitzaran mascareta, altaveus o radioguies i mesures de distanciament adequades. També hi haurà unes mesures d’obligat compliment pels assistents:

  • Ús de mascareta durant tota la durada de l’activitat.
  • Mantenir 1,5-2 metres de distància mínim entre els participants.
  • Es recomana l’ús de gel hidroalcohòlic.