Tornar Reservar
PDF
Descobrim la Casa Milà l'obra més controvertida de Gaudí

Descobrim la Pedrera Oculta -17/12/21 -10h

La Casa Milà, l'obra més controvertida de Gaudí

Descobrim la Pedrera Oculta -17/12/21 -10h

Descobrim la Pedrera Oculta -17/12/21 -10h

La Casa Milà, l'obra més controvertida de Gaudí
Visites Art i HistòriaCicle Descobrir Barcelona
Art
Activitat Club Cultural. No ets soci?
  • Aquesta activitat es troba en curs o ja s'ha realitzat. Consulta les properes activitats disponibles al programa AQUÍ.

Resum del viatge

Visites Art i Història | Cicle Descobrir Barcelona

Matinal

Descobrim la Casa Milà l'obra més controvertida de Gaudí
Visites Art i Història | Cicle Descobrir Barcelona | Activitat Club Cultural.

Descobrim la Pedrera Oculta -17/12/21 -10h

La Casa Milà, l'obra més controvertida de Gaudí

Aquesta activitat es troba en curs o ja s'ha realitzat. Consulta les properes activitats disponibles al programa AQUÍ.
Destacats de l'Activitat
Itinerari
Preu i condicions
Info pràctica
Horaris i Punt de Trobada
Dades tècniques
Altres dates

L’objectiu d’aquest Cicle Cultural organitzat pel Centre Europeu de Barcelona, és donar a conèixer i divulgar l’art, la història, els museus, els jardins i el patrimoni urbà de la ciutat, a totes aquelles persones desitjoses de conèixer-lo en profunditat. El Programa s’estructura amb una sèrie de sortides, itineraris i visites temàtiques, sempre acompanyats amb Professors especialitzats i Guies experts. Participar en aquest Cicle és una bona ocasió per conèixer a fons la ciutat de Barcelona, i coincidir amb altres persones amb els mateixos interessos i aficions, en un agradable ambient d’amistat i cultura.


La Pedrera Oculta: Tothom ha passat per davant o coneix la més controvertida de les obres d’Antoni Gaudí a Barcelona: la Casa Milà. O més popularment, la Pedrera: aquest sobrenom ja ens explica com es van prendre els barcelonins de l’època aquesta construcció. Acostumats als colors i a la vitalitat del modernisme rampant del Passeig de Gràcia, la Casa Milà es va rebre amb força recel i amb dures crítiques a causa de la imatge que donava.


Ràpidament, però, es va entendre la Pedrera com el que era: una altra obra genial i atrevida de l’arquitecte amb més renom del moment. Un joc estètic, de llums i ombres, amb detalls i elements únics i meravellosos.


Amb aquesta visita especial a la Casa Milà veurem espais que normalment estan tancats al públic com l’espai de les Cotxeres, a través de les explicacions de guies especialitzats en l’obra de Gaudí entendrem el context en el que va viure i com entenia ell l’arquitectura i, òbviament, passejarem pel seu interior i exterior.


 

Detalls del preu
El preu inclou

Explicacions dels nostres guies i professors.

Explicacions del guia de la Casa Milà.

Accés a la Casa Milà.

Lloguer de radioguies.


El preu NO inclou
Condicions Generals

Les condicions són les reglamentàriament vigents segons la normativa de viatges combinats de la Generalitat de Catalunya. La inscripció, ja sigui personal, per internet, per telèfon o per altres mitjans, implica la plena acceptació de tots i cadascun dels apartats daquesta informació i dels programes detallats i normatives de cada viatge o sortida. que podeu consultar en aquest enllaç totes les Condicions Generals de Reserva.

Mètode de Pagament

Per poder garantir la plaça, un cop confirmada la reserva, cal fer després el pagament corresponent de l’excursió o sortida o la bestreta d’un viatge. No es poden guardar places d’excursions i viatges, si no s’ha fet el pagament corresponent.

A les Excursions d’1 dia amb autocar, una vegada efectuada la inscripció i confirmada, es procedirà, a continuació, a pagar la totalitat de l’import de l’excursió en un termini màxim de 4 dies. Aquest import sempre haurà d’estar pagat abans de la sortida.

Als Viatges de 2 o més dies de durada, que inclouen hotels, cal fer una bestreta o pagament a compte de reserva (que indica a cada programa) també en el termini màxim de 4 dies després de la inscripció. La resta del pagament s’ha de fer, com a màxim, fins a la data límit indicada a cada programa. Les places reservades i no pagades en els terminis indicats seran anul·lades.

Assegurança de Viatge

Assegurança de viatge

En tots els nostres viatges de més d´un dia, caps de setmana i ponts, hem inclòs en el preu una assegurança de viatge que cobreix l´assistència mèdica i altres possibles incidències produïdes DURANT un viatge. Per això, no cal tenir cap preocupació sobre això. Es pot demanar més informació sobre aquesta pòlissa a les nostres oficines. Aquesta assegurança NO INCLOU les despeses de cancel·lació produïdes ABANS de la sortida, sigui quina sigui la causa. D’altra banda, recomanem portar a tots els viatges per Europa, la Targeta Sanitària Europea, que emet la Seguretat Social i que es pot demanar a l’INSS, personalment o per Internet.

Assegurança opcional de Cancel·lació

Per evitar qualsevol incidència ABANS d’un viatge, recomanem contractar una assegurança de cancel·lació que cobreix una malaltia greu imprevista (no preexistent), accident personal, hospitalització, mort familiar o incidència, produïts abans de la sortida, d’acord amb les condicions de la pòlissa . La contractació d’aquesta assegurança opcional es pot fer a les nostres oficines, haurà de pagar-la al moment de fer la reserva del viatge (i no posteriorment). En cas de contractació, el Centre Europeu és només una figura intermediària en la contractació d’assegurances de cancel·lació, i la relació contractual és entre l’empresa asseguradora i la persona participant en el viatge. Alternativament també podeu contractar una assegurança de cancel·lació directament a una corredoria d’assegurances, o directament a l’asseguradora de la vostra elecció.

A les 10h davant de la façana principal de la Pedrera, al Passeig de Gràcia número 92. El metro més proper és L3-L5, parada Diagonal i línies FGC, parada Provença.