Tornar Reservar

Cicle Descobrir Barcelona: Les Terrasses de Santa Maria del Mar -22/01-10h

La Catedral del Mar al Barri de Ribera

Cicle Descobrir Barcelona: Les Terrasses de Santa Maria del Mar -22/01-10h

Cicle Descobrir Barcelona: Les Terrasses de Santa Maria del Mar -22/01-10h

La Catedral del Mar al Barri de Ribera
Cicle Cultural Descobrir Barcelona
Art Història
Activitat Club Cultural. No ets soci?
  • Activitat NO programada.

Resum de l'Excursió

Cicle Cultural Descobrir Barcelona

Matinal

Cicle Cultural Descobrir Barcelona | Activitat Club Cultural.

Cicle Descobrir Barcelona: Les Terrasses de Santa Maria del Mar -22/01-10h

La Catedral del Mar al Barri de Ribera

Activitat NO programada.

DESCOBRIR BARCELONA – CICLE ESPECIAL DE VISITES: LES TERRASSES DE SANTA MARIA DEL MAR

PUNT DE TROBADA: 10,00 h – A la Plaça de l’Àngel, al costat de la sortida del metro Jaume I de la L4 (groga), que hi ha al centre de la plaça.

Preu socis: 12 € — No socis: 22 €  (El preu inclou les entrades)


Descripció: Hem escollit una visita especial a un dels edificis més estimats i més espectaculars de la ciutat, la Basílica de Santa Maria del Mar.

Coneixerem la història i alguns fets curiosos i també entendrem la seva arquitectura i estil. L’edifici va ser fet en poc més de cinquanta anys durant el segle XIV, i per tant es pot considerar un edifici model del gòtic meridional. Sabem els noms dels arquitectes que el van fer, Berenguer de Montagut i Ramon Despuig, els quals van idear un temple ample de tres naus i de proporcions perfectes.

En la visita d’avui, tindrem l’oportunitat de pujar a peu a les terrasses del temple. D’aquesta manera podrem conèixer millor aspectes de la seva arquitectura que normalment no es poden visitar, així com l’espai de les tribunes o de la cripta.

Des de la part alta de les terrasses podrem contemplar una bonica perspectiva de les teulades i terrats del barri del Born i un punt de vista diferent de la ciutat de Barcelona.

NOTES: Durada de la visita unes 2 h. aproximadament. Cal dur un calçat esportiu i antilliscant, ja que la pujada al terrat es farà a través d’escales.


 

DESCOBRIR BARCELONA – CICLE ESPECIAL DE VISITES

L’objectiu d’aquest Cicle Cultural organitzat pel Centre Europeu de Barcelona, és donar a conèixer i divulgar l’art, la història, els museus, els jardins i el patrimoni urbà de la ciutat, a totes aquelles persones desitjoses de conèixer-lo en profunditat. El Programa s’estructura amb una sèrie de sortides, itineraris i visites temàtiques, sempre acompanyats amb Professors especialitzats i Guies experts. Poden participar-hi totes les persones interessades.

Aquest Cicle es realitza en grups reduïts i amb places limitades, perquè els llocs que visitem no permeten fer visites a grups nombrosos. Participar en aquest Cicle és una bona ocasió per conèixer a fons la ciutat de Barcelona, i coincidir amb altres persones amb els mateixos interessos i aficions, en un agradable ambient d’amistat i cultura.


 

*COVID 19 – AVIS IMPORTANT: En les sortides i activitats que realitzem després del confinament establim unes mesures de seguretat seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries, i les normatives vigents fins a nou avís.

Normes generals:

– Els guies utilitzaran mascareta, i els medis adients possibles en cada cas, com altaveus, micròfons, radioguies, … etc per facilitar l’escolta de les explicacions i les mesures de distanciament adequades.

– En les visites culturals, passejades i sortides urbanes aquestes seran especialment per espais oberts i en grups reduïts. La durada dels recorreguts disminuirà a fi de poder oferir més comoditat en la seva realització.

També hi haurà unes mesures d’obligat compliment pels assistents (els guies no acceptaran en la sortida el participant que les incompleixi):

– Ús de mascareta durant tota la durada de l’activitat.
– Mantenir 1,5 metres de distància mínim entre els participants.
– Es recomana l’ús de gel hidroalcohòlic desinfectant homologat.
– Seguir en tot moment les indicacions dels Guies i Professors durant el transcurs de l’activitat.

La durada i protocol d’actuació d’aquestes mesures de seguretat pel COVID19 estaran subjectes als canvis i actualitzacions que es poguessin aplicar en futures