Tornar Reservar
PDF
El bell Monestir de Pedralbes, centre d'espiritualitat

Art Gòtic al Monestir de Pedralbes – 15/07/22 – 10h

Visitem un gran exponent artístic de l'art gòtic català i un centre d'espiritualitat

Art Gòtic al Monestir de Pedralbes – 15/07/22 – 10h

Art Gòtic al Monestir de Pedralbes – 15/07/22 – 10h

Visitem un gran exponent artístic de l'art gòtic català i un centre d'espiritualitat
Visites Art i HistòriaCicle Descobrir Barcelona
Art Història
Activitat Club Cultural. No ets soci?
  • Aquesta activitat es troba en curs o ja s'ha realitzat. Consulta les properes activitats disponibles al programa AQUÍ.

Resum del viatge

Visites Art i Història | Cicle Descobrir Barcelona

Matinal

El bell Monestir de Pedralbes, centre d'espiritualitat
Visites Art i Història | Cicle Descobrir Barcelona | Activitat Club Cultural.

Art Gòtic al Monestir de Pedralbes – 15/07/22 – 10h

Visitem un gran exponent artístic de l'art gòtic català i un centre d'espiritualitat

Aquesta activitat es troba en curs o ja s'ha realitzat. Consulta les properes activitats disponibles al programa AQUÍ.
Destacats de l'Activitat
Itinerari
Preu i condicions
Info pràctica
Horaris i Punt de Trobada
Dades tècniques
Altres dates

Descripció: Avui marxarem del mogut centre de Barcelona per visitar un dels centres espirituals més bells que tenim: el Monestir de Pedralbes. Impulsat per la reina Elisenda de Montcada l’any 1327, se’ns presenta com un dels millors exemples del gòtic català i ens mostra com hi vivien les monges clarisses, la branca femenina de l’orde de Sant Francesc.


Passejarem per les diferents estances com la sala capitular, l’enfermeria o el dormidor, també veurem el seu preciós claustre i l’església on hi podrem veure el sepulcre de la reina Elisenda. Destaca també la Capella de Sant Miquel decorada pel cèlebre pintor Ferrer Bassa.


Punt de trobada: Davant de la Creu de Pedralbes (final Av. Pedralbes), a la vorera dels jardins de la Creu de Pedralbes. Autobusos que passen a prop: 63, 68, 78, V5, H4.


Nota: El preu de la sortida inclou l’entrada al Monestir, les radioguíes i la visita pels Professors del Centre.


Servei de radioguies

Per fer més còmode la sortida i seguint els nous ordenaments i consells municipals que afecten les visites turístiques en grup pel centre històric, utilitzarem receptors i auriculars de lloguer. Aquests aparells els portaran els Professors i Guies el mateix dia de la visita. El seu ús serà obligatori per poder efectuar la sortida.

  • Lloguer de radioguies: inclòs dins del preu de la sortida.
  • Auriculars: 1 € – Es recomana dur els propis per no haver de comprar-los.
Creu Pedralbes
Monestir Pedralbes
Detalls del preu
El preu inclou
  • Explicacions dels professors del Centre Europeu.
  • Radioguies.
  • Disseny de la ruta.
  • Entrada al Monestir de Pedralbes.


El preu NO inclou

+1€  Auriculars. Recomanem portar els propis.

Condicions Generals

Les condicions són les reglamentàriament vigents segons la normativa de viatges combinats de la Generalitat de Catalunya. La inscripció, ja sigui personal, per internet, per telèfon o per altres mitjans, implica la plena acceptació de tots i cadascun dels apartats daquesta informació i dels programes detallats i normatives de cada viatge o sortida. que podeu consultar en aquest enllaç totes les Condicions Generals de Reserva.

Mètode de Pagament

Per poder garantir la plaça, un cop confirmada la reserva, cal fer després el pagament corresponent de l’excursió o sortida o la bestreta d’un viatge. No es poden guardar places d’excursions i viatges, si no s’ha fet el pagament corresponent.

A les Excursions d’1 dia amb autocar, una vegada efectuada la inscripció i confirmada, es procedirà, a continuació, a pagar la totalitat de l’import de l’excursió en un termini màxim de 4 dies. Aquest import sempre haurà d’estar pagat abans de la sortida.

Als Viatges de 2 o més dies de durada, que inclouen hotels, cal fer una bestreta o pagament a compte de reserva (que indica a cada programa) també en el termini màxim de 4 dies després de la inscripció. La resta del pagament s’ha de fer, com a màxim, fins a la data límit indicada a cada programa. Les places reservades i no pagades en els terminis indicats seran anul·lades.

Assegurança de Viatge

Assegurança de viatge

En tots els nostres viatges de més d´un dia, caps de setmana i ponts, hem inclòs en el preu una assegurança de viatge que cobreix l´assistència mèdica i altres possibles incidències produïdes DURANT un viatge. Per això, no cal tenir cap preocupació sobre això. Es pot demanar més informació sobre aquesta pòlissa a les nostres oficines. Aquesta assegurança NO INCLOU les despeses de cancel·lació produïdes ABANS de la sortida, sigui quina sigui la causa. D’altra banda, recomanem portar a tots els viatges per Europa, la Targeta Sanitària Europea, que emet la Seguretat Social i que es pot demanar a l’INSS, personalment o per Internet.

Assegurança opcional de Cancel·lació

Per evitar qualsevol incidència ABANS d’un viatge, recomanem contractar una assegurança de cancel·lació que cobreix una malaltia greu imprevista (no preexistent), accident personal, hospitalització, mort familiar o incidència, produïts abans de la sortida, d’acord amb les condicions de la pòlissa . La contractació d’aquesta assegurança opcional es pot fer a les nostres oficines, haurà de pagar-la al moment de fer la reserva del viatge (i no posteriorment). En cas de contractació, el Centre Europeu és només una figura intermediària en la contractació d’assegurances de cancel·lació, i la relació contractual és entre l’empresa asseguradora i la persona participant en el viatge. Alternativament també podeu contractar una assegurança de cancel·lació directament a una corredoria d’assegurances, o directament a l’asseguradora de la vostra elecció.

Davant de la Creu de Pedralbes (final Av. Pedralbes), a la vorera dels jardins de la Creu de Pedralbes. Autobusos que passen a prop: 63, 68, 78, V5, H4.