Tornar Reservar
PDF
Guerra i Museus Exposició temporal i terrasses del MNAC

Els Museus i la Guerra Civil: Exposició al MNAC -22/10/21-10h

Exposicions temporals al Museu Nacional d'Art de Catalunya - Visita a les terrasses del Museu

Els Museus i la Guerra Civil: Exposició al MNAC -22/10/21-10h

Els Museus i la Guerra Civil: Exposició al MNAC -22/10/21-10h

Exposicions temporals al Museu Nacional d'Art de Catalunya - Visita a les terrasses del Museu
Cicle Descobrir Barcelona
Art Història
Activitat Club Cultural. No ets soci?
  • Aquesta activitat es troba en curs o ja s'ha realitzat. Consulta les properes activitats disponibles al programa AQUÍ.

Resum del viatge

Cicle Descobrir Barcelona

Matinal

Guerra i Museus Exposició temporal i terrasses del MNAC
Cicle Descobrir Barcelona | Activitat Club Cultural.

Els Museus i la Guerra Civil: Exposició al MNAC -22/10/21-10h

Exposicions temporals al Museu Nacional d'Art de Catalunya - Visita a les terrasses del Museu

Aquesta activitat es troba en curs o ja s'ha realitzat. Consulta les properes activitats disponibles al programa AQUÍ.
Destacats de l'Activitat
Itinerari
Preu i condicions
Info pràctica
Horaris i Punt de Trobada
Dades tècniques
Altres dates

L’objectiu d’aquest Cicle Cultural organitzat pel Centre Europeu de Barcelona, és donar a conèixer i divulgar l’art, la història, els museus, els jardins i el patrimoni urbà de la ciutat, a totes aquelles persones desitjoses de conèixer-lo en profunditat. El Programa s’estructura amb una sèrie de sortides, itineraris i visites temàtiques, sempre acompanyats amb Professors especialitzats i Guies experts. Participar en aquest Cicle és una bona ocasió per conèixer a fons la ciutat de Barcelona, i coincidir amb altres persones amb els mateixos interessos i aficions, en un agradable ambient d’amistat i cultura.


 

En aquesta visita et proposem conèixer el Museu Nacional d’Art de Catalunya d’una manera més especial, descobrint noves històries i noves perspectives.


En primer lloc, visitarem l’exposició temporal Museu en perill! Salvaguarda i endreça de l’art català durant la guerra civil. Mostra que, a partir d’obres, documentació o fotografies, permet veure com es va haver de treballar per poder salvaguardar i endreçar el patrimoni artístic de Catalunya davant les destruccions de la revolució i el perill dels bombardeigs feixistes.


Després, acabarem la visita pujant a les terrasses del museu. Un espai privilegiat, al capdamunt de la ciutat de Barcelona que dóna una visió de 360 graus i permet divisar els principals edificis i monuments que conformen el skyline de Barcelona.


 

terrasses mnac
Guerra i Museus Exposició temporal i terrasses del MNAC
Detalls del preu
El preu inclou

Explicacions dels nostres guies i professors.

Accés a espais especials.

Lloguer de radioguies.


El preu NO inclou

Auriculars per a les radioguies (1€), per això recomanem dur-los de casa.

Condicions Generals

Les condicions són les reglamentàriament vigents segons la normativa de viatges combinats de la Generalitat de Catalunya. La inscripció, ja sigui personal, per internet, per telèfon o per altres mitjans, implica la plena acceptació de tots i cadascun dels apartats daquesta informació i dels programes detallats i normatives de cada viatge o sortida. que podeu consultar en aquest enllaç totes les Condicions Generals de Reserva.

Mètode de Pagament

Per poder garantir la plaça, un cop confirmada la reserva, cal fer després el pagament corresponent de l’excursió o sortida o la bestreta d’un viatge. No es poden guardar places d’excursions i viatges, si no s’ha fet el pagament corresponent.

A les Excursions d’1 dia amb autocar, una vegada efectuada la inscripció i confirmada, es procedirà, a continuació, a pagar la totalitat de l’import de l’excursió en un termini màxim de 4 dies. Aquest import sempre haurà d’estar pagat abans de la sortida.

Als Viatges de 2 o més dies de durada, que inclouen hotels, cal fer una bestreta o pagament a compte de reserva (que indica a cada programa) també en el termini màxim de 4 dies després de la inscripció. La resta del pagament s’ha de fer, com a màxim, fins a la data límit indicada a cada programa. Les places reservades i no pagades en els terminis indicats seran anul·lades.

Assegurança de Viatge

Assegurança de viatge

En tots els nostres viatges de més d´un dia, caps de setmana i ponts, hem inclòs en el preu una assegurança de viatge que cobreix l´assistència mèdica i altres possibles incidències produïdes DURANT un viatge. Per això, no cal tenir cap preocupació sobre això. Es pot demanar més informació sobre aquesta pòlissa a les nostres oficines. Aquesta assegurança NO INCLOU les despeses de cancel·lació produïdes ABANS de la sortida, sigui quina sigui la causa. D’altra banda, recomanem portar a tots els viatges per Europa, la Targeta Sanitària Europea, que emet la Seguretat Social i que es pot demanar a l’INSS, personalment o per Internet.

Assegurança opcional de Cancel·lació

Per evitar qualsevol incidència ABANS d’un viatge, recomanem contractar una assegurança de cancel·lació que cobreix una malaltia greu imprevista (no preexistent), accident personal, hospitalització, mort familiar o incidència, produïts abans de la sortida, d’acord amb les condicions de la pòlissa . La contractació d’aquesta assegurança opcional es pot fer a les nostres oficines, haurà de pagar-la al moment de fer la reserva del viatge (i no posteriorment). En cas de contractació, el Centre Europeu és només una figura intermediària en la contractació d’assegurances de cancel·lació, i la relació contractual és entre l’empresa asseguradora i la persona participant en el viatge. Alternativament també podeu contractar una assegurança de cancel·lació directament a una corredoria d’assegurances, o directament a l’asseguradora de la vostra elecció.

A les 10h davant de l’Hotel Plaza a Plaça Espanya. Els metros més propers són L1-L3-L8 i línies FGC estació Espanya.