Tornar Reservar
PDF
La Barcelona literària: Les Rambles

La Barcelona literària: Les Rambles -1/10/21-10h

Rambla avall ... una atractiva ruta literària per Barcelona

La Barcelona literària: Les Rambles -1/10/21-10h

La Barcelona literària: Les Rambles -1/10/21-10h

Rambla avall ... una atractiva ruta literària per Barcelona
Cicle Descobrir Barcelona
Passejada
Activitat Club Cultural. No ets soci?
  • Aquesta activitat es troba en curs o ja s'ha realitzat. Consulta les properes activitats disponibles al programa AQUÍ.

Resum del viatge

Cicle Descobrir Barcelona

Matinal

La Barcelona literària: Les Rambles
Cicle Descobrir Barcelona | Activitat Club Cultural.

La Barcelona literària: Les Rambles -1/10/21-10h

Rambla avall ... una atractiva ruta literària per Barcelona

Aquesta activitat es troba en curs o ja s'ha realitzat. Consulta les properes activitats disponibles al programa AQUÍ.
Destacats de l'Activitat
Itinerari
Preu i condicions
Info pràctica
Horaris i Punt de Trobada
Dades tècniques
Altres dates

Descripció: Durant aquest itinerari anirem des de Plaça Catalunya fins al Port Vell per tal de redescobrir les emblemàtiques Rambles de Barcelona a través dels ulls i de l’escriptura dels autors més reconeguts de la nostra cultura.


Tot i haver-hi passejat moltes vegades, el centre de Barcelona sempre amaga històries, racons i secrets que encara no coneixem. Per exemple, com veien tots aquests llocs autors com Jacint Verdaguer, Mercè Rodoreda o Narcís Oller? Quins espais van servir d’inspiració per a les seves obres i quins escenaris van acompanyar els seus protagonistes?


Si ho vols descobrir pas a pas mentre gaudeixes de les pàgines de diverses obres literàries que de ben segur coneixeràs, et convidem a fer aquesta ruta. T’hi esperem!


 

Ens endinsem a l
La Barcelona literària: Les Rambles
Detalls del preu
El preu inclou

Explicacions i acompanyament dels professors i guies del Centre Europeu.

Lloguer de radioguia per tal de facilitar l’activitat


El preu NO inclou

Compra dels auriculars (1€), per això recomanem dur-los de casa.

Condicions Generals

Les condicions són les reglamentàriament vigents segons la normativa de viatges combinats de la Generalitat de Catalunya. La inscripció, ja sigui personal, per internet, per telèfon o per altres mitjans, implica la plena acceptació de tots i cadascun dels apartats daquesta informació i dels programes detallats i normatives de cada viatge o sortida. que podeu consultar en aquest enllaç totes les Condicions Generals de Reserva.

Mètode de Pagament

Per poder garantir la plaça, un cop confirmada la reserva, cal fer després el pagament corresponent de l’excursió o sortida o la bestreta d’un viatge. No es poden guardar places d’excursions i viatges, si no s’ha fet el pagament corresponent.

A les Excursions d’1 dia amb autocar, una vegada efectuada la inscripció i confirmada, es procedirà, a continuació, a pagar la totalitat de l’import de l’excursió en un termini màxim de 4 dies. Aquest import sempre haurà d’estar pagat abans de la sortida.

Als Viatges de 2 o més dies de durada, que inclouen hotels, cal fer una bestreta o pagament a compte de reserva (que indica a cada programa) també en el termini màxim de 4 dies després de la inscripció. La resta del pagament s’ha de fer, com a màxim, fins a la data límit indicada a cada programa. Les places reservades i no pagades en els terminis indicats seran anul·lades.

Assegurança de Viatge

Assegurança de viatge

En tots els nostres viatges de més d´un dia, caps de setmana i ponts, hem inclòs en el preu una assegurança de viatge que cobreix l´assistència mèdica i altres possibles incidències produïdes DURANT un viatge. Per això, no cal tenir cap preocupació sobre això. Es pot demanar més informació sobre aquesta pòlissa a les nostres oficines. Aquesta assegurança NO INCLOU les despeses de cancel·lació produïdes ABANS de la sortida, sigui quina sigui la causa. D’altra banda, recomanem portar a tots els viatges per Europa, la Targeta Sanitària Europea, que emet la Seguretat Social i que es pot demanar a l’INSS, personalment o per Internet.

Assegurança opcional de Cancel·lació

Per evitar qualsevol incidència ABANS d’un viatge, recomanem contractar una assegurança de cancel·lació que cobreix una malaltia greu imprevista (no preexistent), accident personal, hospitalització, mort familiar o incidència, produïts abans de la sortida, d’acord amb les condicions de la pòlissa . La contractació d’aquesta assegurança opcional es pot fer a les nostres oficines, haurà de pagar-la al moment de fer la reserva del viatge (i no posteriorment). En cas de contractació, el Centre Europeu és només una figura intermediària en la contractació d’assegurances de cancel·lació, i la relació contractual és entre l’empresa asseguradora i la persona participant en el viatge. Alternativament també podeu contractar una assegurança de cancel·lació directament a una corredoria d’assegurances, o directament a l’asseguradora de la vostra elecció.

Recomanem dur calçat còmode per tal de fer la passejada.

Lloc de trobada: Davant del bar Zurich de Plaça Catalunya.