Activitats Culturals a Barcelona

Al Centre Europeu s’organitzen nombroses activitats culturals, sortides, rutes i visites d’art i història per la ciutat de Barcelona, ​​cada setmana, durant tot l’any.

Sempre anem acompanyats de Professors i Guies d’Art, Història, Biologia, etc … que expliquen els aspectes més interessants de la història, l’art i les curiositats de la ciutat de Barcelona.

Organitzem rutes guiades per tots els barris de la ciutat més enllà dels llocs turístics. S’aprofundeix en aspectes d’art, història, així com en els costums, tradicions i festes. Es visiten monuments i museus, exposicions, galeries d’art, així com els parcs i jardins més destacats.

Les visites són totalment gratuïtes o bé tenen preus molt reduïts. Si estàs interessat /da en conèixer més a fons la teva ciutat i alhora participar en grup, al costat d’altres persones interessades en aquestes activitats culturals, demana sense cap compromís més informació sobre les nostres activitats i excursions. Et respondrem personalment ben aviat!

 

 

Participa en interessants sortides i excursions per Barcelona i rodalies

Oci cultural a Barcelona
Activitats Culturals a Barcelona
Rutes culturals per Barcelona
Sortides Culturals per Barcelona
Activitats Culturals a Barcelona

Visites i rutes d’art i història per la ciutat.

La ruta del esculptor Subirachs, el barri de Sants, els refugis de la guerra civil de 1936, el MNAC, el Museu Miró, l’Eixample Modernista, el Monestir de Pedralbes, Bellesguard, Sants, els Nou Barris, el Castell de Montjuïc, El Raval, Sarrià, l’antic Hospital de Sant Pau, … són alguns exemples de les nostres últimes activitats a Barcelona. També tenim accès a visites privades a palaus, cases modernistes i exposicions temporals, poc conegudes.

A més també organitzem reunions, xerrades i projeccions audiovisuals per aprofundir en temàtiques com l’art, la història i el patrimoni cultural del nostre país i d’Europa, així com per presentar les properes activitats.

Viu la cultura ! 

Et convidem a participar en les activitats del Centre Europeu, ens pots contactar sense cap comprmís omplint el Formulari de Solicitud d’ Informació.

Si ho prefereixes, també ens pots visitar a Av.Diagonal 441 (amb Muntaner), Barcelona, per rebre més informació de manera més personalitzada. T’esperem!

T’esperem!

Vine i Participa!
Viatge Cultural a Bergen

Al Centre gaudiràs d'una àmplia varietat d'activitats culturals, i compartiràs amb altres persones la teva afició a fer excursions, sortir els caps de setmana, la cultura i la natura.