Activitats Culturals a Barcelona

Al Centre Europeu organitzem nombroses activitats culturals, sortides, rutes i visites d’art i història per la ciutat de Barcelona.

Durant tot l’any fem nombroses visites guiades, itineraris, passejades i sortides per conèixer a fons Barcelona i els seus voltants. Es visiten monuments i museus, exposicions, galeries d’art, … es fan rutes d’art i història per barris i carrers de la ciutat, i es visiten els parcs i jardins més destacats.

Sempre anem acompanyats de Professors i Guies d’Art, Història, Biologia, etc … que expliquen els aspectes més interessants de la història, l’art i les curiositats de la ciutat de Barcelona.

Organitzem rutes guiades per tots els barris de la ciutat. Les visites són totalment gratuïtes o bé tenen preus molt reduïts.

 

 

Visites i rutes d’art i història per la ciutat.

La ruta del esculptor Subirachs, el barri de Sants, els refugis de la guerra civil de 1936, el MNAC, el Museu Miró, l’Eixample Modernista, el Monestir de Pedralbes, Bellesguard, Sants, els Nou Barris, el Castell de Montjuïc, El Raval, Sarrià, l’antic Hospital de Sant Pau, … són alguns exemples de les nostres últimes activitats a Barcelona. També tenim accès a visites privades a palaus, cases modernistes i exposicions temporals, poc conegudes.

A més també organitzem reunions, xerrades i projeccions audiovisuals per aprofundir en temàtiques com l’art, la història i el patrimoni cultural del nostre país i d’Europa, així com per presentar les properes activitats.

Viu la cultura ! 

Participa en interessants sortides i excursions tots els caps de setmana

Oci a Barcelona
Activitats Culturals a Barcelona
Rutes culturals per Barcelona
Sortides Culturals per Barcelona
Activitats Culturals a Barcelona

Et convidem a participar en les activitats del Centre Europeu, ens pots contactar sense cap comprmís omplint el Formulari de Solicitud d’ Informació.

T’esperem!

Vine i Participa!
Viatge Cultural a Bergen

Al Centre gaudiràs d'una àmplia varietat d'activitats culturals, i compartiràs amb altres persones la teva afició a fer excursions, sortir els caps de setmana, la cultura i la natura.