Activitats Culturals a Barcelona

El Centre Europeu es troba a Av.Diagonal 441 (cantonada Muntaner) i és un centre que organitza nombroses activitats culturals, sortides, rutes i visites d’art i història per la ciutat de Barcelona.

Totes les activitats van acompanyades de Professors i Guies especialitzats que expliquen els aspectes més interessants de la història, l’art i les curiositats de la ciutat de Barcelona.

A més, les sortides i activitats culturals són una gran ocasió per ampliar el teu cercle d’amistats, conèixer noves persones afins i gaudir teu temps lliure d’una forma activa.

 

Participa en interessants sortides i excursions per Barcelona, i fes nous amics

Amistat i Cultura
Oci cultural a Barcelona
Activitats Culturals a Barcelona
Rutes culturals per Barcelona

Organitzem rutes guiades per tots els barris de la ciutat més enllà dels llocs turístics. S’aprofundeix en aspectes d’art, història, així com en els costums, tradicions i festes. Es visiten monuments i museus, exposicions, galeries d’art, així com els parcs i jardins més destacats.

Gaudeix la cultura i Amplia el teu cercle d’amistats

Les activitats del Centre Europeu són un lloc de trobada per a persones interessades en l’art, la cultura i la història de Barcelona, i una bona oportunitat per a fer nous amics amb els mateixos interessos.

Si t’interessa aquesta proposta cultural, et convidem a conèixer-nos i participar en les activitats del Centre Europeu. Demana sense cap compromís més informació sobre les nostres activitats i excursions. Et respondrem personalment de seguida!